Bun in primul rand...esti un om minunat daca l ai luat acasa si in al doilea daca bea multa apa si nasul ii este uscat inseamna ca este deshidratat...deci da i multa apa si vezi sa nu fie rece, stranuta probabil de la frig cine stie cat a stat in padurea aia, da i lapte cald si tine l la caldura si daca tot continua du l la veterinar ar putea sa aiba bronsita si catelul meu a facut la fel, eu zic mai bine sa l duci direct sa nu faci experimente.te pup :*
In mod normal boticul catelusilor trebuie sa fie in permanenta umed. deci daca e uscat da ar trebui sa il duci la un veterinar pentru a vedea ce e in neregula. mult succes!
Vai saracutu.
A racit si raceala este fatala la animalute
Te rog eu sa-l duci la veterinar si iti va spune ce sa-i dai. Nu-l lasa asa ca poate sa moara Sarbatori fericite si ma bucur ca aud ca mai exista oameni cu inima mare :X:*
La varsta asta ar trebui sa bea si lapte. Daca esti din Bucuresti, in Piata Amzei exista un magazin unde gasesti lapte praf pentru catei. Daca nu ai posibilitatea asta, da-i lapte de vaca in care amesteci 2 galbenusuri de ou la 1 litru. Si da-i lapte des, cam din 3 in 3 ore, ca sa nu se deshidrateze. Nasul poate fi uscat si din cauza deshidratarii.
Bine ca l-ai gasit. Acum ai si responsabilitate.
Bine ca a mancat granulele ( poate o sa scapi asa cu el pe viitor).
Trebuie oricum sa-l duci la veterinar, sa nu aiba degeraturi sau sa fi racit.
Nu-i face vaccind daca e bolnav, ii da pastile. Dar pe viitor trebuie deparazitat si vaccinat.
Maine la veterinar, cat e deschis!
Poi depinde daca vrei poti sa ii faci vaccin ca la oameni anti-gripal...
Dar mai bine ai consulta un medic veterinar el o sa poata sa iti spuna cu exactitate ce sa faci cu el daca trebuie sau nu vaccinat.Noroc catelusui tau... sa nu il dai alcuiva e pacat de el ca e un sufletel mic
Fundita?
Saracul Frumos din partea ta ca l-ai luat acasa! Are si el dreptul la viata.
Deci, ar trebui in primul rand sa il duci la un medic veterinar, el iti va spune exact ce a patit micutul. Nu incerca singura experimente pe el, poate fi si mai rau. Succes si ai grija de micut :*
Eu zic ca cel mai bine este sa te consulti cu parintii tai si apoi sa mergeti la veterinar...si app:ce om fara suflet ar lasa un catelusi in strada?
Sunt multi Stapani care au caini in curte pentru paza. Si majoritatea care fac si puisori ii lasa pe strazi sau in locuri unde sa moara mai repede
Te felicit pentru gestul tau. Nu multe persoane ar face asa o fapta buna. Poate sa fie racit si in acelasi timp deshidratat.Incearca sa-l duci la doctor. El iti va spune ce e de facut si te va anunta de eventualele boli cum ar fi paraziti etc. SUCCES!