anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii.Imi spuneti si mie va rog frumos de ce ma doare asa de tare ovarul stang? durerea la ovar este ca si cum ma apasa ceva pe el... durerea radiaza in spate si parca si in picior asa simt am luat 8 zile antibiotice atunci aveam sinuzita, dupa ce mi-a trecut sinuzita m-a luat o durere groaznica la ovarul stang si cand urinez simt ca ma arde, mi-am facut si test de urina si p-H 5, 8. ce pot sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Poate fi vorba de o răceală la ovare ( anexită ), sau poate fi vorba de o altă problemă la ovar ( chist ovarian sau ovar polichistic ).

Iar senzaţia de usturime/arsură la urinare se poate datora anexitei sau unei răceli/infecţii urinare.

Bănuiesc că testul de urină l-ai făcut fără recomandarea medicului ( altfel punea şi diagnosticul şi primeai tratament )...

Să mergi la medicul de familie şi să CERI o Trimitere la GINECOLOG, îţi faci apoi Programare şi mergi la consult.

O să-ţi facă analize COMPLETE de urină şi o ecografie ovariană pentru a verifica starea ovarelor.

În urma analizelor îţi va pune diagnosticul şi vei primi tratamentul aferent.

1 răspuns:
| EmaS a răspuns:

Ai racit.Trebuie sa mergi la medic pentru a-ti prescrie tratamentul corespunzator.Antibioticele se elibereaza pe baza de prescrpitie medicala, deci trebuie sa va adresati medicului pentru a va recomanda un antibiotic. La modul general antibioticele ciprofloxacina, norfloxacina, ofloxacina si biseptol, neoxazol se recomanda cel mai frecvent in cazul infectiilor urinare.