| ℓυν²ѕнσωмуѕєℓƒ a întrebat:

Heiii lume :3! Am şi eu o mică problemă, mai lungă. De ceva timp orice mănânc, îmi vine la 2 minute după ce am mâncat înapoi, în doze mici, eu fiind nevoită să mă forţez să vărs. Azi, sătulă de asta, am zis să caut o metodă pentru a nu mai fi nevoită să îmi bag degetele pe gât. Am băut o cană de 300ml de apă caldă cu vreo 6-8 linguriţe de sare. Faza e că, după 5 minute nu am mai rezistat si mi-am băgat degetele pe gât, doar că nu am putut vomita tot din cauza concentraţiei prea mari de sare. Am mai băut apă şi suc ca să nu mă mai ardă stomacul. Iar am vomitat, după care am mâncat un pic, urmând să vărs din nou. M-am pus la somn, febră instant. După ce m-am trezit, am mâncat 3-4 fursecuri mici şi 2 linguriţe de iaurt. Faza e că acum resimt în stomac sarea, sunt balonată, nu mai pot vomita, şi vreau să scap de flatulenţă. Vreau din nou să mă doară stomacul când mănânc. Idei sau sfaturi cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Du-te odata la medic. Sa vezi ce ai la stomac. Si in general cum stai cu sanatatea.

E mai sigur decat sa te tratezi acasa. Acasa te tratezi daca ai dat un vant mai mirositor.

Dar cand ai simptomele tale, du-te la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aciditatea crescuta la stomac si posibil probleme cu ficatul si bila lenesa. Cand ananci acidul se ridica deasupra si iti da acele arsuri si trebuie neaparat sa vomiti.Eu asta fac de 20 de ani, serios.A fost la medic si mi-a zis ca am gastrita dde reflux, si aciditatea ridicata. Poti merge si tu sa iti dea tratamentul adecvat si bineintees regimul alimentar.iti da o lista cu ce poti manca si ce nu.Eu nu a respectat si am si acum aceasta afectiune. Ca sa iti faci o idee o sa iti zic din ce mi-a spus sa nu mananc.

Varza, fasole, produse de patiserie din magazin (creme in special care ridica aciditatea). Fara suc de niciun fel, fara citrice. poti manaca biscuiti cu miere, biscuiti uscati pentru ca aceea absoarbe excesul de acid.
Nu manaci prajeli sau mancaruri puternic condimentate.Carne doar de vita, fiarta.Nu manaci oua, nici dimineata dar nici mai ales seara. daca ti-e pofta de un ou il prajesti moale in.apa in loc de ulei.Si mute, multe altele.Iti va da si un tratament care sa i l iei timp de doua luni dupa care se face pauza o luna si apoi se reia din nou doua luni.Eu am luat doua lui, m-am simtit bine, prinsesem si in greutate dar...am uitat sa reiau tratamentul dupa o luna si am poftit la toate macarurile, mai ales cele grele, prajeli carne de porc, oua si acum am din nou aceasta afectiune. Sanatate. Apropo, nu strica si un control de sange sa vada ficatul.

| Greenthrone75 a răspuns:

Of! Saraca de tine! Nu stiu ce sa fac! I-a triferment sau o pastila petru a pune bila la micare, e din cauza bilei, si mama a avut o perioada asemanatoare, dar daca a luat pastile nu mai are nmic!