| Denisa18Den a întrebat:

Heiii..niște vitamine care ajuta la îngrășat? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce ai vrea sa te ingrasi? Ti-a zis medicul ca este necesar sau e doar preferinta ta personala? Fetele ajung inevitabil sa puna kilograme in plus pe masura ce avanseaza in pubertate si pana cand termina liceul.Deocamdata te poti bucura de corpul tau asa cum este.Nu trebuie sa te compari cu alte colege care au forme, daca asta te-a impins la decizia de a lua vitamine.Si acestea trebuie prescrise de medic, nu e ok sa le iei asa de capul tau, plus ca nu exista propriu zis pentru ingrasare, ci care sa iti stimuleze organismul, sa ai pofta de mancare etc.

| Denisa18Den explică (pentru dullcat):

Am 26 de ani și par de una de 18. și când le văd pe unele cu forme wow.mi-as dori sa pun și eu câteva kg acolo…nici timpul nu ma ajuta sa merg la sala.și ma gândeam la niște vitamine.(care sa ma ajute ) știu ca alea îți fac pofta de mâncare și îți completează ce îți lipsește din organism (nu in totalitate), dar totuși sa meargă..sa văd niște rezultate

| dullcat a răspuns (pentru Denisa18Den):

Si eu am aproape 30 si sunt in aceeasi situatie.Plang in fiecare seara fiindca arat cu 10 ani mai tanara (not), mai ales cand femeile sunt bombardate din toate directiile sa arate nu stiu cum, sa foloseasca creme anti rid si asa mai departe. laughing) Metabolismul incepe sa isi incetineasca functiile dupa 25 de ani, deci inevitabil vor aparea si kilogramele in plus.Iti sugerez sa te bucuri de corpul tau asa cum e el acum, altul nu mai primesti, iar peste 10-20 de ani vei gandi diferit.
Daca totusi vrei rezultate concrete, ar trebui sa apelezi direct la injectii, nu la vitamine de la farmacie.

2 răspunsuri: