| bzza19 a întrebat:

Heiii...O dieta eficienta pentru a slabi 3 kg? Alerg seara fac sport nu e asta e problema dar deja stagnez la aceiasi greutate si imi doresc sa dau jos aceste kg.Am facut si dieta dukan am folosit si pastile am slabit aproape cat mi-am dorit. Vreau o dieta mai usoara si accesibila ca mama cand aude din nou de dieta se ia de cap.Sa saturat sa tot cumpere chestii 0% care au un pret mai mare si chestii bio.Deci ajutorrrsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| timeOUT a răspuns:

Incearca sa te duci la un instructor de fitness, in loc sa dai banii pe medicamente, el iti poate detalia antrenamentele, pentru fiecare zona a corpului si o sa dai jos mai repede kg. succes.

| bzza19 explică:

Degeaba va spun ca am 51 kg ca din start o sa spuneti ca nu mai e nevoie.Mda am 160 cm.nu am absolut deloc burta am un abdomen foarte frumos si bine conturat.dar picioarele mele au o problema.am 52 cm grosime la pulpa de sus si vreau sa am 48.

| bzza19 explică:

Mi-am pus ca si poza de profil ca sa va dati seama despre ce e vorba.astept sa fie aprobata