Regim disociat! 3/3/3 - cauta-l pe net. E foarte simplu, timp de 3 zile mananci dintr-o singura categorie de alimente, si anume 3 zile de carne, 3 zile de lactate si 3 zile de fructe cu legume. Doar apa plata si cafea (incearca fara zahar eventual). Daca vrei sa slabesti doar cateva kilograme sa stii ca da rezultate rapide chiar si in cateva saptamani. L-am recomandat pe acesta pentru ca e cel mai simplu si nu trebuie sa-ti prepari mesele cu prea mare dificultate, ma gandeam ca nu te tenteaza stiu eu ce regimuri sofisticate...
Reiau unul din raspunsurile mele referitor la dieta.
Am tinut si eu o dieta acum ceva vreme si am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare, pe baza de proteine ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Este vorba despre dieta Dukan. Detalii poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
Gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba, peste in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, iaurt degresat, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri si grasimi o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 5-6 zile ( pentru 10 kg...pentru 20 kg o tii 8 zile, pentru 5 kg o tii 3-4 zile). Urmeaza apoi alte faze, mult mai usoare.
Ai mai multe detalii pe site aici.
http://dietadukan.ro/
http://dietadukan.ro/regimul
Cel mai usor lucru este ca poti minca CIT VREI ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.
Sport! Alergat in aer liber, bicicleta, inot, fotbal, baschet. La mancare, multe portii mici pe parcursul zilei. Si mananca atunci cand ti-e foame, nu te infometa. Chiar daca iti vine foame pe la 9-10 seara, mananca. Si dimineata nu te ingrasi, deci poti manca ce vrei la inceput de zi ( nu carne de porc si prostii, mancare usoara)
Salut, uite fara diete fara chestii, eu fac lupte libere, si daca vrei ma crezi daca nu nu, dupa antrenamente ne cantarim (in fiecare zii) sunt de 1saptamana si am dat vreo 3kg sigur. si nu fac antrenamentul tot, pentru. ca nu ma las' dom' profesor ! dar sfatul meu e sa te apuci de un sport! recomand : lupte / basket si handball!
Incerci sa slabesti fara sa tii regimuri deoarece iti pot dauna. Evita sucurile si dulciurile, fa mult sport si mananca numai ce e sanatos.
Eu te sfatuiesc sa faci sport in fiecare dimineata si sa consumi mancaruri cu multe vitamine si fara grasimi! bafta