Buna se poate sa fii facut o indigestie de la ceva stricat sau pur si simplu ai racit du-te pe la un doctor sau faramcist ca nu prea e de joaca cu asa ceva daca chiar asa te doare tot iti recomand un nurofen si pentru greata Mectroplocamit cam asa ceva nu prea mai stiu numele dar este foarte bun e cu picaturi are gust de apa daca greata etse foarte mare pune vreo 12-14 picaturi daca este doar asa pune vreo 8-10 intrebi la farmacie nu stiu daca am scris corect dar cand il pronunti suna mai corect Eu eram exact asa cum ai spus tu cand aveam gripa porcina ai grija! daca o sa vomiti du-te repejor la doctor sau suna la salvare nu prea este de gluma Insanatosire grabnica!
Nu am mancat nimic stricat Cred ca e varsat de vant o forma mai avansata, cand eram mica am avut o faza usoara si mi s-a zis ca pot lua o forma mai grea ..si cred ca asta e pentru ca parca mi-au aparut niste bubite mici si ma mananca dar nu e sigur raceala nu are cum sa fie si nici indigestie ..de la indigestie..sa ma doara oasele si articulatiile de abia mergeam n-are cum si indigestie nu e pentru ca nu am mancat panarami sau ceva stricat imi aduc bine aminte mersi oricum :*