Întrebare recomandată | PisoiMicSiPitic a întrebat:

Heiii TPU! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati. De ce imi pocnesc genunchii de fiecare data cand fac genoflexiuni? Imi pocneau de cand eram mica dar nu i-am bagat in seama dar acum la 13 ani au inceput sa ma doara cand fac acest exercitiu..Ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Poate fi o consecinta a lipsei de vitamina D. Mergi la medicul de familie sa faci cateva investigatii de evaluare a metabolismului fosfo-calcic, ca sa iti poata stabili un tratament corect, cu dozele adecvate. Mai pot fi si alte cauze, mai putin probabile, care pot fi excluse prin investigatiile recomandate de medicul de familie. Nu mai amana, programeaza-te la un consult chiar azi!

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Am aceeasi problema.Nu avem calciu in oase big grin

| CrazyTeenager a răspuns:

Lipsa exercitiului fizic si alimentatia deficitara in calciu si magneziu, un program de exercitii fizice si niste suplimente, ai putea apela la un consult medical.

| ellutza a răspuns:

Spune asta medicului de familie. Ar trebui sa urmezi tratamente cu calciu de, omega fish oil si glucozamina. Pentru a nu avea probleme grave in viitor

| ellutza a răspuns:

Calciu si D3, a schimbat corectarea automata, scuze

| 4ndr33y a răspuns:

Articulatie salbita si nefolosita...

| alexandruth a răspuns:

Ai articulatiile slabite. Mai bine ai consulta un medic. big grin

| MihaiEddy93 a răspuns:

Sigur ai probleme cu nivelul calciului din corpul tau. Du-te la medic. Intre timp ia zilnic o pastila de calciu efervescent. Tuburile cu pastile de calciu efervescent se gasesc in orice farmacie, la cora si la carrefour.