Scuza-ma? Tu ma cunosti cumva ca sa spui asta? Nu.
Ca sa fi mai bine informat, fac sport, in fiecare zi.
Cate minute pe zi? ce sport? ce manci?
Minute nu stiu. Squats, abs in special Si in rest exercitii normale, lunches, jumping jacks, etc. Legume, fructe, salata, multa salata, nu mananc tot timpul sanatos. Mananc si ciocolata, si kebab, dar nu in cantitati "mari". Altceva?
Renunta la kebab, ciocolata e ok dar cu cacao 80%, baga ridicare de greutati, chiar asa enervanta e grasimea aia?
Pentru mine da. Daca vreau sa port un maieu se vede Si avand in vedere ca sunt slaba, se noteaza Un kebab la nu stiu cat timp nu cred ca afecteaza asa mult.
Faci cardio intens?
Nu prea.
Incerca inanity sa vezi ce intens e, ce varsta ai?
14 ani
Ce mica esti, baga insanity sau invata sa dansezi, noapte buna
Ce legatura are dansul cu asta?
Ah, si inca ceva. Dansez Hip hop - street dance.
Nu ai inteles. E sus la maini, adica la sani sus in parti, la subrat. Ca si cum ai avea un sutien si te strange si iti iese grasimea pe afara )) Dar nu chiar asa rau
Pai esti sigura ca aceasta grasime nu face parte din sani? Ca unele fete au sanii mai intinsi.
Sunt sigura
Ok, ce inaltime ai, si cate kg? Ca daca zici ca esti slaba, nu prea vad cum ai putea avea asa multa grasime tocmai langa sani dar care sa nu faca parte din sani.
1,70 + 43kg.
1,68 scuze
Esti cu vreo ~7 kg mai slaba decat greutatea normala, care ar trebui sa fie in jur de 50 kg, la inaltimea ta. Nu prea vad cum ai putea avea grasime excesiva pe corp...
Eventual pune o poza, sa vedem daca e doar imaginatia ta sau nu.
Doar acolo am grasime. NU e super mult, dar pentru mine e ceva. Se vede mai putin cand stau dreapta dreapta, dar tot se vede ))
Ok, vorbim aici de cativa milimetri de grasime? Sau centimetri?
"milimetri" )
Ok, pai hai sa inteleg ceva atunci.
Daca sunt milimetri, probabil ca nu se observa decat fie daca esti in pielea goala/topless, fie imbracata foarte sumar, gen costum de baie. Dar nu vrei sa te duci la mare sau la piscina pentu ca ai vergituri. Deci... care e problema?
Plus ca tu nu cred ca cunosti baietii de varsta ta. Majoritatea nu sunt atat de pretentiosi, cand vine vorba de fete care le dau atentie
Care era treaba cu baietii aici?
Pai eu observ grasimea aia, nu e mult dar observ. De vergeturi e problema ca am fost la mare si am vazut fete de 10 ori mai frumoase si cu un corp mai frumos ca al meu si fara vergeturi fara nimic. Si peste 2 saptamani iar plec la mare si vreau sa ma simt mai bine cand merg la plaja, nu sa stau incordata ca lumea imi vede vergeturile. Treaba cu grasimea e alta treaba. E tot un fel de "complex" la fel ca vergeturile. Intelegi? Vergeturile e adevarat ca daca le vede lumea le vede doar la plaja/piscina. Dar grasimea aia se vede oriunde as merge, cel putin asa cred eu Oricum daca am tricou sau asa nu se vede, dar cand port maieu da, se observa. Amandoua lucruri ma deranjeaza, vreau sa scap de amandoua.
Pai daca nu esti interesata de fete, probabil ca te intereseaza cel mai mult parerea baietilor, nu? Si crede-ma, am avut si eu 14 ani, si nu ma deranjau nici vergeturile nici 2 mm de grasime
Stiu ca e un complex, nu foarte necomun la adolescenti. Dar crede-ma, nu o sa stea nimei sa iti 'admire' vergeturile sau grasimea 'excesiva'. Din contra, o sa se uite la fund si la sani, si probabil ca o sa le placa
Pe bune, pune o poza de-a ta unde crezi ca se vede grasimea, si iti spun parerea mea sincera (daca chiar se vede, sau daca e doar in mintea ta).
Ma intereseaza sa arat bine. Pentru mine, pentru a ma simtii mai bine . Tocmai asta e, poate ca se uita la fund, dar dupa se vad vergeturile si e ceva gen " iack, ughhh, nasol". Intelegi? Cel putin asa cred eu
Pai te cam contrazici.
Ori este pentru tine, ori pentru potentialii baieti care vor zice "iack, ughh, naspa"
Daca este pentru tine, invata sa te accepti asa cum esti. Pentru ca daca tu nu te accepti asa cum esti, cum te poti astepta ca altii sa faca asta? Plus ca acum esti tanara si presupun ca arati foarte bine (minus probleme tale posibil imaginare). Dar la 50 ani ce o sa faci? Stiu, la 14 ani, varsta de 50 pare ceva de neatins, dar, presupunand ca nu mori pana atunci, intr-o zi o sa ai si 50 ani.
Pe de alta parte, daca problema ta e ca poate altii vor fi dezgustati de fundul tau, aici te pot asigura ca atata timp cat nu ai niste canioane pe fund, marea majoritate fie nu le vor observa, fie nu le va pasa asa de mult pe cat crezi. Pana la urma, majoritatea admiratorilor nu o sa isi bage nasul in fundul tau, ci o sa se uite mai de la distanta. La fel si cu micronii aia de grasime in plus
Nu ma contrazic. Tu ai spus ca baietii sunt atenti la fund, si eu am specificat ca daca se uita la fund, observa si vergeturile ) Chestia e ca am fost la plaja si merg iar peste 2 saptamani si am vazut fete/femei mai urate, mai grav decat mine si chiar nu le pasa si eu stateam si ma gandeam daca cineva imi observa vergeturile. Si alte fete de varsta mea sau mai mari si erau pur si simplu perfecte... :\ Cum am zis si mai devreme, nu am corp urat, chiar deloc. ( ma laud singura, e grav ) ) Dar asta e problema, ca mi rusine doar din cauza vergeturilor x_X
Or sa existe 3 categori de baieti:
1. Cei care, din vari motive, nu o sa se uite la fundul tau, si implicit nu o sa observe vergeturile
2. Cei care o sa se uite la fundul tau, si fie nu o sa observe vergeturile, fie nu o sa le pese de ele.
3. Cei care or sa se uite la fundul tau si o sa zica: "Omfg, ce vergeturi naspa".
Eu tind sa cred ca cei din ultima categorie vor fi si cei mai putini, poate de loc. Acum, orice ai face, nu vei putea sa multumesti pe toata lumea. Asta este o lectie de viata pe care, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa o inveti.
In legatura cu fetele de varsta ta "perfecte", sunt sigur ca si ele au diferite probleme de "self image". Ori nu le place ca au sanii prea mici, sau poate prea mari, sau ca sunt asimetrici, sau ca nu au forma potrivita. Poate nu le place ca se simt grase, cu 2 microni de grasime in plus Poate ar vrea sa aiba parul lins, sau poate ondulat. Pote nu le plac buzele, sau ochii, sau sprancenele, sau tenul, etc. etc. etc.
Pana la urma trebuie sa inveti sa nu iti pese ce cred altii despre tine. Trebuie sa iti pese doar de persoanele la care ti, si care tin la tine. Cum ziceam, cui nu-i place, sa nu se uite
Chiar m-ai facut sa ma simt mai bine Mersi.
Ma bucur