Fiecăruia o să-i vină la timp, spune-i să nu se îngrijoreze pentru că n-are de ce. Până la 16 ani o să se dezvolte şi o să-i vină.
Spune-i să intre pe site-ul ăsta şi să-şi facă cont, aici sunt mai multe detalii despre asta.
http://www.noifetele.ro/
Sper că am ajutat.
Primesc funda?
Da peimesti funda:* dar ea nu are pc.
O poţi chema la tine
Da am rezolvat-o
Ok :*
Nu are absolut nici o problema, are un ritm de dezvoltare absolut normal. Celelalte fete au un rit mai rapid, o pubertate usor precoce, ceea ce nu este prea bine pentru sanatatea lor (risc mai mare de cancer de san si ovar). Ea insa probabil mananca mai sanatos si atunci are un ritm normal. Menarha (prima menstruatie) trebuie sa apara intre 10 si 16 ani, de preferat undeva in jurul varstei de 14 ani.
Pai la fele ste si la mine. eu sunt cea mai mica fata din clasa si am cei mai dezvoltati sani din clasa si mi-a venit menstruatia prima din clasa, si sunt si foarte inalta. cred doar ca prietena ta se dezvolta mai greu. am si eu o fata in clasa si abia i se dezvolta sanii si nici menstruatia si este cea mai mare din clasa. cred doar ca prietena ta de dezvolta mai greu. sunt foarte multe fete asemenea ei in lume. sper ca te-am ajutat. te pup :*
Nu este dezvoltata bine, si eu am trecut prin asta si numai acum mi-am dat seama ca din clasa a5a ar trebui sa se dezvolte o fata cu sani, menstruatie si altele, probleme de sanatate in niciun caz.Trebuie sa se dezvolte.Medicament: cat mai mult sport si porumbul o ajuta cu sani.