| Siilvannaa a întrebat:

Heiiouu, am o intrebarestraight face, cand sunt emotionata mi se inroseste pieptul..de ce? si atunci cand fac baie cand ies din vana, uneori mi se inrosesc picioarele [ca si cum ar fi ceva pete] si pieptul.e ceva grav? [precizez : sunt alergica], petele pot fi cauzate din cauza emotiilor si stresului? dupa cateva minute. dispar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ahead a răspuns:

Petele rosii pe gat - pot fi semnul unui eritem pudic. Nu le da importanta, pentru ca le vei accentua. Cu cat esti mai relaxata, cu atat vor fi mai putin vizibile. Ca atare, chiar in conditii de stres, respira normal, inducandu-ti o stare de echilibru.

Gandeste pozitiv - acum te programezi catre esec, gandind mereu "o sa gresesc iar", "iar o sa ma rosesc", "sunt zapacita", etc. Inceteaza acest proces de devalorizare si gaseste lucruri bune pe care sa ti le spuni, cum ar fi: "Ma descurc din ce in ce mai bine".

Nu te gandi mereu la simptomele fizice care insotesc starea psihica, pentru ca le accentuezi (Ex: daca te gandesti in acest moment la faptul ca salivezi, o sa incepi sa salivezi si mai mult). Nu incerca sa iti controlezi corpul. El stie mai bine ce are de facut. Lasa inconstientului procesele care tin de inconstient si ocupa-ti constientul cu sarcinile pe care le ai de indeplinit.