| elyzaa1998 a întrebat:

Helăăuu~! ♥ Dragilor, ce credeti ca am patit : la ochiul sang pleoapa superioara este umflata si rosie iar la ochiul drept, am ca o..umflatura pe pleoapa inferioara :-s Eu zic ca am tras curent in clasa I don't want to see Voi ce spuneti si cum pot trata?puppy dog eyes Multuu' ^^ [ desigur ca ofer fundita :p ]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Buna! Mama mea a avut ceva ce semana cu asta http://www.bzi.ro/public/upload/photos/0/Ulceor_la_ochi.jpg, insa putin mai mic, si tind sa cred ca a fost un ulcior. S-a dat cu crema de galbenele pe el + masti cu argila, lasata sa se usuce apoi clatea cu putin ceai (tei, musetel, nu conteaza). Orice s-ar intampla, fie ca te doare, te mananca, etc, nu il presa/atinge, ca poate ii faci mai rau, si evita machiajele de orice fel. Poti sa tii pe locul respectiv o compresa sterila cu apa sau ceai cald. Si nu uita: nu folosi acelasi prosop cu cei din familie(daca e sa fie ulcior sau orice altceva in afara de "tras curent", se poate lua si la ceilalti), daca pui mana la ochi, spala-te bine pe maini inainte, si pastreaza igiena asta in permanenta. Un ulcior de genul asta ar trebui sa treaca intr-o saptamana, maxim 2, daca nu, dai o fuga la medicul de familie/dermatolog si vezi ce-ti zice. Pupici!

| GuessWho a răspuns:

Cred ca ai conjunctivita.
Poti merge la faramcie, nu ai nevoie de prescriptie medicala, se trateaza cu picaturi sau pastile. bafta!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu exista "am tras curent" pur si simplu NU EXISTA.Aerul rece, ca si la dinti, poate (foarte putin insa) agrava o inflamatie existenta deja dar nu e un factor provocator.

| Drăăă a răspuns:

Probabil ca-i ulcior happy..foloseste un unguent sau in cel mai rau caz.antibiotice..in 2-3 zile dispare.