| ursuuu a întrebat:

Helasul ajuta la slabit? lamaia ajuta deci. e cam acelasi lucru sau putin mai diferit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cortexiphan a răspuns:

Lamaia nu prea te ajuta sa slabesti pentru ca ea contine mult zahar si pentru ca este foarte acida iti va da si pofta de mancare. ea insa te ajuta daca vrei sa iti detoxifiezi organismul. daca vrei sa slabesti ai putea sa incerci sa renunti la cartofi, orez, dulciuri, paste fainoase, paine, zahar si in general la carbohidrati si sa consumi mai multe proteine si fibre. 5 mese pe zi care sa contina fructe, legume, lactate degresate, leguminoase (mazare, fasole, linte), ciocolata neagra, alune, migdale. Eu am incercat sa iti rezum principiile dietei montignac. In orice caz renunta la idei de genul celei cu helas...

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Acum cateva zile am aflat ca lamaia ingrasa, si da, pare penibil, dar ingrasa! pentru ca iti da pofta de mancare!
Cat despre helas in caz ca nu ai auzit este printre cele mai daunatoare lichide de prin magazine, poti sa faci cancer de la el daca il bei gol si in cantitati mari!
Deci nu ti-as recomanda sa bei helas, daca vrei sa slabesti, mai bine fa-o sanatos! cu sport si o alimentatie normala!
Adica, mananca mere si castraveti la greu si seara dupa 6 nu mai manca nimic! decat fructe in caz ca nu mai poti!
Bafta!

| Gabrielabmg a răspuns:

Da laughing bea helas... faci diaree si slabesti laughing rolling on the floor :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. este facut cu sare de lamaie. e foarte rau. daca vrei sa slabesti obisnuieste-ti organismul (metabolismul) cu mancare asa cum trebuie de 3 ori pe si cate-o gustare la 2-3 ore. du ceva timp se obisnuieste si nu mai retine toate grasimile de-a moaca. si fa sport...si asta ajuta metabolismul si slabesti.

Întrebări similare