| ChuPaChuPsPinK a întrebat:

Hellau TPU:

Am o mica mare problemacrying

Deci. sa incepsad De ieri vineri02.2011 ma tot doare stomacul si nu stiu ce sa fac sau ce sa nu fac :s
Nu e vorba ca nu am mancat. Eu am mancat, dar dc ma doare de ieri?
fundoi la un raspuns bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

O durere la stomac poate fi asociata multor boli stomacale... Probabil ai facut acid la stomac, probabil ai gastrita, se poate ori ce, incearca sa consumi cat mai mult ceai de menta si daca dureriile nu cedeaza ar fi indicat sa vizitezi un medic deoarece acesta va sti ce tratament va trebui sa urmezi. Bafta cu stomacul sad)

| catzelushdeplush a răspuns:

Buna, poti sa ai gastrita la stomac, poate ai mancat multe fructe necoapte, multe acrituri, gandeste-te la ce ai mancat zilele. Si eu am avut gastrita la stomac si nu am stiut, ma tot durea zilnic si mi se facea si rau pana ce m-am dus la doctor si mi-a dat un tratament. Poti face si tu de asemenea, sper sa ai nimic, poate fi o simpla durere. Iti urez succes :*