| hop3 a întrebat:

Hello. A inceput sa-mi cada parul de vreo 2 ani. Dintr-un par foarte bogat am ajuns sa mi se vada pielea capului.Mai ales unde am bretonul intr-o parte.Intrebarea mea e urmatoarea.Cum e mai bine...sa-l las lung(cum e acum)sau sa-l tund ceva mai scurt? Mereu am avut par lung.Scurt.spre ex pana la umeri nu mi-a stat extraordinar de bine, plus ca am si ceva kg in plus si stiu ca tunsorile scurte nu ma avantajeaza.Cum credeti ca este mai bine? Daca aveti si ceva remedii pentru caderea parului va rog sa mi le spuneti.Va multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| staysmart a răspuns:

Caderea parului poate avea multe cauze. Tunsoarea poate sa mascheze efectul, nu rezolva cauza. Tratamente exista, uite numai aici cate sunt:
http://caderea-parului.com/
Ideea este sa consulti un medic sa vezi daca u cumva iti cade parul din cauze medicale. Sau mecanice (par lung si coada = alopecie de tractiune).
Si ca solutie cauta ceva pe baza de minoxidil.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În 2 ani de zile nu te-a văzut niciun dermatolog?
Masează pielea capului cu ulei de ricin ori de câte ori te speli pe păr și la 2 ore mai târziu te speli cu șampon vitaminizant și balsam hrănitor.
Faci acest procedeu până la obținerea rezultatelor pozitive.

Pa, pa.

| DonAnonymius a răspuns:

Am avut si eu o problema asemanatoare. Daca te tunzi degeaba. scalpul e de vina nu lungimea! Incearca sa folosesti samponul rivalid ori head & shoulder.Sunt foarte eficiente.

| Creatsa_1469 a răspuns:

Ar trebui mai scurt fiindca daca il ai exagerat de lung atunci pierzi foarte mult calciu asa ca incearca sa-ti iei niste calciu cu de si tundel mai scurt funda?

| barcelonamessi a răspuns:

Vichy din magazine si farmacii 18 fiole+12 cadou pentru par e cam la 150 lei e chiar foarte bun!

| Niakit a răspuns:

Am si eu aceeasi problema :o. cand imi tin bretonul intr. o parte, de. a lungul cararii zici ca sunt cheala laughing. nu stiu ce sa fac.nu.mi cade parul, dar il am foarte rar sad.

| anitsirc a răspuns:

Eu am incercat gaz de lampa si sunt foarte multumita, parul devine mai sanatos dupa fiecare aplicare, numai ca e greu de suportat mirosul, e oribil... dar se merita