Caderea parului poate avea multe cauze. Tunsoarea poate sa mascheze efectul, nu rezolva cauza. Tratamente exista, uite numai aici cate sunt:
http://caderea-parului.com/
Ideea este sa consulti un medic sa vezi daca u cumva iti cade parul din cauze medicale. Sau mecanice (par lung si coada = alopecie de tractiune).
Si ca solutie cauta ceva pe baza de minoxidil.
Bună.
În 2 ani de zile nu te-a văzut niciun dermatolog?
Masează pielea capului cu ulei de ricin ori de câte ori te speli pe păr și la 2 ore mai târziu te speli cu șampon vitaminizant și balsam hrănitor.
Faci acest procedeu până la obținerea rezultatelor pozitive.
Pa, pa.
Am avut si eu o problema asemanatoare. Daca te tunzi degeaba. scalpul e de vina nu lungimea! Incearca sa folosesti samponul rivalid ori head & shoulder.Sunt foarte eficiente.
Ar trebui mai scurt fiindca daca il ai exagerat de lung atunci pierzi foarte mult calciu asa ca incearca sa-ti iei niste calciu cu de si tundel mai scurt funda?
Vichy din magazine si farmacii 18 fiole+12 cadou pentru par e cam la 150 lei e chiar foarte bun!
Am si eu aceeasi problema :o. cand imi tin bretonul intr. o parte, de. a lungul cararii zici ca sunt cheala . nu stiu ce sa fac.nu.mi cade parul, dar il am foarte rar .
Eu am incercat gaz de lampa si sunt foarte multumita, parul devine mai sanatos dupa fiecare aplicare, numai ca e greu de suportat mirosul, e oribil... dar se merita