| Marina01 a întrebat:

Hello again, deci inca persista problema mea cu menstruatia care intarzie de 15 zile si am o nfectie urinara plsu niste usturimi, maine plec la ocne si vreau sa stiu daca apa sarata de acolo influienteaza cu ceva aceasta infectie urinara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalina3012 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie mai mereu. daca ai infectie urinara iti va intarzia mai mult si usturimea este normala daca ai acea infectie, iti dau un sfat! Cand se apropie perioada mentruatiei incearca sa nu racesti sau in cel mai rau caz sa nu iei pastile, medicamente de niciun fel oentru ca iti deregleaza perioada sau o intarzie!

2 răspunsuri:
| amalyaa a răspuns:

Mai bine consulți un doctor, el știe cu exactitate ce ti-ar face bine sau rău. Dacă ai și usturimi nu știu ce aș putea zice in legătură cu apa sărată

| OpheliaMillais a răspuns:

Draga mea, poate ar fi trebuit sa consulti un doctor sau sa intrebi printr-o farmacue ceva.