| expander91 a întrebat:

Hello all! Astazi am fost cu niste prieteni la picnic si nu stiu cum, cred ca am calcat pe un sarpe de vreo jumatate de metru.Da normal ca m-a muscat si ma cam doare, oricum veninos nu e. Ce sa fac ca sa previn o infectie sau ceva mai grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DracoMalfoy a răspuns:

Eu iti recomand sa te duci la spital si vorbesc serios; nu o fi veninos dar tot trebuie sa iti faca o injectie ceva ca sa previna!

3 răspunsuri:
| chocco1995 a răspuns:

Du-te la spital urgent! o sa-ti faca injectii pentru prevenirea infectiei, si vaccinul normal

| paulica2003 a răspuns:

Nu e chiar cine stie ce tongue du-te la spital... se uita medici si iti face o injectie! nu atirabic pentru ca ala e pentru anti-turbare... nu are cum sa fie sarpele turbat pentru ca nu e caine laughing

| TinKodeJr a răspuns:

Am fost in aceeasi ipostazabig grin.du-te urgent la spital; o sa-ti vaca vaccinul antirabic..sau ceva de genul....si tratament+injectiibig grin