| eXtrike a întrebat:

Hello, am 12 ani, problema e urmatoarea: Eu lucrez pentru patratele pe abdomen, si de acum se cam vad, da dar prima daca cand m-am apucat, tineam un regim strict, mancam putin plin cu proteine, faceam 350 in fiecare seara, dar incepea sa-mi bata inima tare si rapid, acum am reluat, nu-mi mai bate asa tare, da dar de data asta mananc normal, doar ca cu mai multe proteine, si acelasi efort, se poate sa am probleme cu inima pe viitor?
Nu vreau sa mor de tanar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cred ca la varsta ta ar trebui sa mananci sanatos si echilibrat sa ai preocupari potrivite varstei-esti inca copil-si nici sa nu amintesti de cure, diete, fitnes si prostii de fite! Banuiesc ca o sa aiba urmari aceste excese fiindca organismul tau este in crestere si dezvoltare si tu il fortezi si ii denaturezi evolutia fireasca.

| claudiea79 a răspuns:

Lasa regimul de slabit de la 12 ani. te poti imbolnavi de ulcer sau gastrita la stomac. sau ostroporeza la oase daca nu ai calciu si vitamine in organism. termina cu regimurile aiurea. nu mai face atita sport. e prea mult.

| ale a răspuns:

Parerea mea e sa continui sa faci abdomenele dar sa nu te fortezi...si sa mananci sanatos cum ziceai si tu proteine sa nu uitam de vitamine si calciu ca esti in crestere. evita bauturile acidulate si bea apa dar repet mananca sanatos fara fastfooduri si alte prostii

| hackey a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci "crunch"(nu stiu cum se numesc in romana).
http://www.youtube.com/watch?v=TKg_cdwq9l4
Crunch-urile sunt cele mai bune exercitii pentru abdomene. O sa simti pe propria piele :))

| mih5a a răspuns:

Buna!
Inteleg ca vrei sa arati bine dar la varsta ta trebuie sa mananci cred ca mai bine fiindca esti in crestere si asa ai putea avea probleme de sanatate pe viitor.
Asta este parerea mea tu faci cum vrei!

| eXtrike explică:

Imi bate mai bine, dar acum mananc normal dar mai mult cu proteine..., si sportu = sanatate, n-are treaba... si mancam bine, nu imi era foame, mancam doar cu proteine si ce mai avea.

| eXtrike explică:

Unul a spus ca e normal la varsta mea, si oricum acum mananc ca altadata...

| eXtrike explică:

Hai ca acum fac 200 cu 4 ture de 50...
Mananc la fel... Cineva a zis ca e normal happy
Si incepe sa mi se vada si sunt fericit :X, e cineva medic? sau ceva de genu? Sa raspunda la intrebarea mea.

| eXtrike explică:

Solved, din cauza ca sunt eu prea slab laughing
Sorry allss.
Un mod. sa dea closed happy