Probleme hormonale, pleaca la endocrinolog! Durerea de spate e de la kilograme multe, poti dezvolat doamne fereste hernie de disc. Amorteli unde ai? In mini, picioare? E clar, ca cu asa un strat de grasime, e respiratie grea. Durere dupa cap nu ai?
====================
Un programel pentru tine :
1. Dimineața mișcare 30 de min. pe zi.
2. Micul dejun, o ceașcă cu ceai și terci.
La amiază, dupa ore, mănîncă la fel, ciorbă, renunță la pizza si fastfood.
Seara, în general, să mănînci la orele 19, și la fel, ceva ușurel fară grăsimii.
... Dar ca să ai proteine, forță, îți recomand pe saptamana 4 oua de gaina, fierte. + în timpul zilei cănd iti ieste foamen, incearca sa maninci fructe, mere de exemplu.
Deci iti raspund la ambele tale intrebarii, persoanele cu asa greutate, cu asa trat de lipide, au probleme cu circulatia singelui, nu e grav, ai cer mai probabil hipertensiune arteriala, tu trebuie sa faci ceea ce eu ti-am recomandat, macar 1 saptamana, + sa pleci la endocrinolog, nu trebuie sa iti fie rusine, ok?
Cu spatele ti-am explicat de la ce te doare asa tare, ti-am recomandat cate ceva. + incearca alergat dimineata macar 1 km, dar asa incet, ca ai greutate mare + seara la fel, consuma apa multa, fructe, legume, renunta la alimente grase. Poti inn loc de carne sa consumii avocado de exemplu.
Eu ti-am dat atitea raspunsuri, dar funda?!
Tu esti sanatos. Sa stii asta!
Asta se numeste niste disfunctii hormonale, care trebuie reglate.
Ce pot sa iti spun : ai crescut in inaltime, e super acest lucru, dar ai crescut prea mult in greutate. Ar trebui sa cintaresti vreo 75 kg.
Trebuie sa urmezi un regim de alimentatie fara grasimii, dar trebuie sa fii atent sa nu iti faci gastrita la stomac, sau altele.
Incearac sa maninci proteine, sa consumi avocado, in loc de carne, peste, fructe, hrisca de asemenea este ok.
+ incearca sa faci sport, da-i cu alergatu in fiecare dimineata si seara, cate 30 de min.+ 30 de min diferite exercitii.(sa imbraci o haina groasa cind alergi ) + consma multa apa!
Peste vreo 1 luna, vei cumpara probabil alta camasa
Îmi pare rău să aud asta. Trebuie să te duci la medic, să îi explici toate astea. Trebuie să faci într-un fel să ai regim sa treci la regim. Este foarte mult 123 kg ești obez cu toate că ai 1.80. Fă mișcare ori de câte ori ai timp așa cum poți. Problema este mult mai complexă.
Nu nu ești bine deloc așa gras. Este boala curată! Asta este incultură mare să încurajezi pe cineva să îi spui că este gras și că este bine. Trebuie să slăbești treptat și nu deodată așa mult. Deci du-te la un nutriționist că slavă domnului avem foarte mulți. Începe prin a mânca puțin și des fără prăjeli, fără grăsimi, legume grătar și mai apoi să pleci la un medic.
Ce beneficii o sa ai? Nu o sa te mai chinui, o sa te simti bine in pielea ta, o sa ai incredere in tine etc, dar degeaba iti insiram aici beneficii si te incurajam, daca tu nu ai ambitie sa te apuci sa faci schimbari. Si nu, n-o numi "dieta", ci "stil de viata". Nu e ca si cum dupa ce termini cu dieta, te pui iar pe mancat, te lasi de sport s.a.m.d. Daca ai de gand sa faci schimbarea asta, fa-o pe vecie...
Multa bafta! Hai ca poti