| AlexaLoveKrysty a întrebat:

Hello! Am 14 ani si mi-a venit ciclu pentru prima oara pe 26 octombrie si a durat 4 zile, dar acum nu mi-a venit ciclu si azi e 26 noiembrie...sunt ingrijorata...

Astept raspunsuri!

Cu respect!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| xAllexutsa a răspuns:

Toant`ostraight face Astazi suntem in 26 Octombrie nu 26 Noiembrie! Esti in urma cu lunile! Si stai linistita draga! O sa iti vina cand vrea el! Nu te ingrijora!winking

| iFollowRivers a răspuns:

E normal sa iti mai intarzie...nu e regulathappy nu ai de ce sa te ingrijorezihappy

| 1259854 a răspuns:

Sti. azi este 26 oct l-)

| MissPurple a răspuns:

Poate vrei sa zici ca ti-a venit in septembrie luna trecuta, acum suntem in octombrie.
Stai linistita e si normal sa mai intarzie mai ales ca esti la inceput, mai dureaza pana ti se regleza.

| Deea12345 a răspuns:

Uitee...daca e pentru prima oara nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca nu vine intotdeauna la aceeasi data si mie mi sa mai intamplat nu iti face griji! fundita?big grin:*

| Alinuu24 a răspuns:

Daa.pai : 1. Luna este gresitahee hee. 2. Estii la inceput nu-ti vine regulat. Staii linistita >big grin

| nosferatu15 a răspuns:

Pardon este 26 octombrie azi rad daca spui "ciclu" poate fi si ciclu solar; se numeste ciclu menstrual iar in legatura cu problema ta consulta un ginecolog.

| lolly1130 a răspuns:

Nu iti fa griji.pentrufaptul ca intarzie, mie a doua oara mi-a venit dupa luni>Nu intodeauna o sa-ti vina la 28 de zile, sau la cat e etrmenul, cel putin 1 an dureaza pana se regleaza...mie mi-a venit acum un an si inca nu s-a reglat, cateodata imi vine la 21 de zile alteori la 25-26

| loveyou_5142 a răspuns:

Stai linistita! de fapt trei luni de la primul ciclu nu iti vin iar apoi dupa cele 3 luni iti va veni din nouhappyfunda?love struck

Abh
| Abh a răspuns:

Daca nu ai viata sexuala( ca sa-ti faci griji din cauza unei posibile sarcini), nu trebuie sa te ingrijorezi, in primul an, menstrele sunt neregulate, timp in care organismul se straduieste sa-si regleze echilibrul hormonal.

| TuningPhotoshopX a răspuns:

Lasa ca mai intarzie, asa ca nu-ti fa griji. Funda?