Ar putea fi si atac de panica, asta e de la stres.
incearca sa faci miscare in fiecare zi, macar o ora, nu asta ar fi tratamentul, dar macar sa te deconectezi.
Trebuie sa mergi neaparat la un control. O colega de-a mea a patit si ea asa ceva, intr-adevar a avut probleme cu inima( nu era ceva foarte grav in cazul ei)
Eu am 19 ani, si exact asa am fost si eu pentru o perioada destul de lunga. Faci sport/miscare cat de cat? E foarte probabil sa fie si de la asta, mai ales acum ca e frig afara. Dar ca sa fi sigura ar trebui sa te duci sa-ti faci analize sa te asiguri ca nu e altceva. Nu poti sa te iei dupa "diagnostice" puse pe net.
Nu prea fac miscare.am facut analize si nu a iesit nimic deosebit.doar tsh 8.02
Si eu tot 8 l-am avut, e cam mare. Medicul ce a spus? La mine problema a fost ca nu am facut miscare deloc in perioada aia si de la frig am facut o nevralgie urata, cum corpul nu-mi era in forma. Si simptomele erau ca ale tale. Dupa cam o saptamana in care am facut sport zilnic m-am simtit mult mai bine. Totusi nu trebuie sa te bazezi pe experientele altora, mai bine ar fi sa mergi la un consult mai amanuntit.
Nu am fost la medic inca dar o sa ma duc.nici eu nu fac miscare deloc e frig si nu am chef decat sa stau
Poate fi mai mult din cauza lipsei de calciu sau zinc, incearca sa iei multi-vitamine, sau sa mananci fructe. Ajuta
Sper ca te-am ajutat!
Pai exista posibilitatea de a avea probleme cu plamani.Ti-as sugera sa te duci la un doctor.
Daca tu spui ca la control totul a iesit ok atunci nu ai de ce sa iti faci griji dar ma fa totusi un EKG si daca iese normal atunci nu te stresa in cele mai multe cazuri durerile si foarte multe simptopme pot fi psihice pur si simplu gandeste-te in alta parte uita de durere