Dupa sport cate shorma bagi? si eu sunt gras noi grasi nu mai stim cat mancam asta e adevarul, nu e vb de apa e vb ca mancam pentru 2, 3 persoane asta e adevarul, manca sub 1000 de calorii sa vezi ce mai retine corpul
http://calorii.oneden.com/
fa culturism ca masa musulara arde mai multe calorii
Crede-ma ca stiu ce si cat mananc! Am masa musculara, vreau sa scap de apa din corp
Atunci nu manca sarat
Sunt foarte curios cum ai dedus tu faptul ca ai retentie de apa. Banuiesc ca nefiind doctor. Pentru retentii de apa exista tratamente medicamentoase, dar astea se prescriu doar de catre medic si tratamentul se face sub observatie, nu de capul pacientului pentru ca odata cu apa se pierd si electroliti importanti care pot sa duca la probleme foarte mari.
Asa ca daca vrei tratament mergi la medic si lasa-l pe el sa decida daca ai "retentie" de apa si ce trebuie sa faci in cazul asta.
Pana atunci poti sa tii un regim hiposodat, adica sa nu iti mai pui sare in mancare. Mancarea deja contine o anumita cantitate de sare, pe aia poti sa o mananci, dar nu-ti mai pune tu in plus. In niciun caz nu incerca sa reduci aportul de apa, bea cel putin 2 litri pe zi daca mai faci si efort fizic.
Simplu, imi cunosc foarte bine corpul. Avand in vedere ca transpir foarte tare la efort fizic, nu cred ca exista numai grasime, ci si o cantitate masiva de apa.
Sare nu imi pun in mancare sau peste legume, nu simt absolut deloc nevoia.
Inclin sa cred ca nu iti cunosti corpul la nivel molecular.
Daca vrei sa vezi cata apa reti de fapt incearca o zi doua sa-ti monitorizezi diureza, adica cata apa consumi si cata apa elimini. Calculeaza doar apa ca atare, in linii mari. Cata apa ai baut in ziua aia si cata elimini, si nu ochiometric, faci masuratori. Si daca tu consumi 2l si elimini 1l atunci ceva e in neinregula. Dar tare ma indoiesc de lucrul asta.