Îmi pare rău să aud că te simți așa de rău. Simptomele pe care le descrii, cum ar fi diareea, stările de vomă, și durerile puternice de stomac și burtă, nu sunt normale atunci când iei anticoncepționale. Acestea pot indica o reacție adversă la pastile sau că organismul tău nu tolerează bine acest tip de contraceptiv.Ar fi bine să vorbești cât mai repede cu medicul tău sau cu un ginecolog despre aceste simptome. Ei vor putea să te sfătuiască corect, să îți schimbe anticoncepționalele dacă este nevoie, sau să îți recomande alte soluții.Nu amâna să ceri ajutor, pentru că sănătatea ta este cea mai importantă.
Tin să menționez ca de cand le iau imi tot curge sange.
Mergi cât mai repede posibil la spital. Nu îți mai pot spune altceva. Medicul e singurul care știe cum să procedeze în legătură cu această problemă.
Nu-i normalsi cel mai probabil esti alergica la ele, de aceea nu ar trebui sa le mai iei deloc.
Nu o sa le mai iau. tin sa mentionez ca sangerez de aproape 21 de zile. m-am gandit ca e normal pana se obisnuieste organismul, n am mai luat anticoncepționale pana acum.
Nu e normal, mergi la medic și poate îți recomanda altele sau altă metoda de contracepție.
Yasmin. da, am chisturi
Nu e normal şi posibil nici să nu fie de aici. Încearcă să mergi la doctor să descoperi cauza.
Nu le mai lua si mergi la medicul care ti le-a recomandat. Trebuie sa ti le schimbe.
Kapetanosable întreabă:
User252426 întreabă: