Cam aceeasi problema am si eu de fapt este identica, dar nu-mi fac probleme adica matusimea s-a inaltat abia in a 9 a de nu o mai cunosteau colegiCat despre menstruatie daca nu ti-a venit stai calma o sa-ti vina, dar oricum nu cred ca esti dornica de aceea schimbareEu nu am si sincer chiar ma mandresc adica cand trebuie sa merg la plaja, in tabara, la strand sau la intalnire nu stau sa ma gandesc daca pica chiar atunci surprizaSi in plus toate colegele ma invidieaza ca nu mi-a venit si sincer nu-mi dau seama de ce
Nu ai nici o problema scumpa stai linistita.nu esti mica la 14 ani.eu mai am 3luni si implinesc 16 ani si sunt doar cu 4 cm mai inalta ca tine am fete in clasa cat tine.asa ca stai calma nu ai nici o problema.mai ai atata timp sa cresti:* la inaltimea ta ar trebui doar sa ai mai multe kg...deci mananca mai mult asta ar fi singurul sfat
Okay, iti raspund printr'o concluzie logica: la ce varsta se termina cresterea? La 18-19. Ai ajuns la 18-19 si ai 1, 55?
Daca oricum te iubesti atat de tare si te vezi foarte frumusica de ce te ingrijorezi atata? )))))))))))
Stai linistita draga, nu te speria.inaltimea nu`i o problema la varsta ta. unii se dezvolta mai greu, altii mai usor. iar cu menstruatia nu te stresa Ginecologii spun ca ciclul este normal sa apara in perioada 8-18 Deci mai ai timp Dar ai putea sa mananci putin mai mult...si sa depasesti 40 de kg, ar fi perfect Sper ca te-am ajutat:*
Eu cred ca esti bine din toate punctele de vedere, am verificat BMI-ul tau si rezultatul este ok, uita-te si tu aici:
http://www.mypyramid.gov/......sults.html
Pace!
Fiecare se dezvolta in felul sau! stai linistita eu la 14 ani aveam 1, 72 si avem sanii chiar foarte mari, iar verisoara mea avea aceeasi situatie(sa nu ii spun problema) ca a ta! dar acum suntem cam la fel la inaltime si forme!
stai linistita, toate la timpul lor!
dobrin1019 întreabă: