| cosmin111 a întrebat:

Hello! Am nevoie de ajutor am niste sani ca la fete (sunt baiat ) si am un pic de burta cum sa fac sa fie sani ca la baietii normali si sa dau jos de la burta? Un sfat, o dieta,. PS : m-am nascut cu 4, 100 kg si acum am 60 kg si 1, 70 la 13 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dexteo a răspuns:

Nu mai manca seara.ai nevoie de exercitii fizice, dar ar fi indicat sa nu faci sala pana pe la 17-18 ani pentru ca iti va afecta constructia oaselor.fratele meu avea 80kg la 11 ani (de groaza stiu) dar pe la 15 ani a inceput sa tina dieta sa faca 2 ore de sport pe zi (la inceput este mai greu, primele 2 luni)acum are 18 ani si dintr-un grasun a ajuns sa fie tot fibra si patrate cu inaltimea de 185.credema avea sanii mai mari ca la fetele de varsta lui acum nu mai are nimic. salut si bafta

3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Scoala-te flamand de la masa, mananca putin si des, mananca hrana sanatoasa (din toate cate putin, fara mezeluri si junk food, fructe si legume fara restrictii). Fa cat de multa miscare in aer liber. Du-te la bazin de trei ori pe saptamana, daca ai posibilitatea. Nu urma nicio dieta speciala, pentru ca esti in crestere si o sa-ti dereglezi organismul. Deci : cat mai multa miscare si cat mai putina mancare.

| Jessica a răspuns:

Aici gasesti dieta: http://www.pro-sanatate.ro/slabire.htm dar mi se pare cam ciudat sa ai sanii ca unei fete

| jerzy a răspuns:

Daca ai 60kg si 1. 70 cm atunci e ok