Ca sa nu mai ai cojite incearca ca atunci and te speli pe cap sa nu "te freci"[scuze de cuvant dar altul nu gasesc] pa scalp cu unghiile[e valabil si pentru matreata. In ceea ce priveste samponul incearca sa folosesti unul e baza de extract de urzica, e ieftin si e si bun iar atunci cand stai in casa incearca sa stai cat mai multe zile fara sa te speli pe cap[cate 5-6 zile]. Si spalarile frecvente dauneaza iar pe langa faptul ca se ingrasa repede parul si cade din cauza asta. In ceea ce priveste balsamul, si eu am avut probleme cu ingrasarea parului in cauza asta[char daca in aplicam doar pe varfuri] am reuntat de tot la el si acum nu se mai ingrasa asa repede. Foloseste tratamentul de la geovital cu petrol, da rezultate foarte bine[se aplica saptamanal] si nici nu e scum si te tine si mult. Sper ca te-am ajutat
Pai, ideea este ca, cu cat speli mai des parul, cu atat mai sensibil devine si prin urmare se mulrdareste mai repede.
Pai sunt persoane care sunt sensibile la anumite samponuri... mai bine te-ai spala cu samponul cu care te-ai spalat pana acum si poate iti va trece ...si eu am patit! sper ca te-am ajutat:*
Niciun sampon nu e bun...asta e clar. Toate au tot felul de chumicale in ele care iti nenorocesc radacinile si iti subtiaza firul de par. Si eu am parul gras si imi mai fac masti cu diverse citrice (lamai, portocale, mandarine etc). Gasesti pe net foarte multe. Iar apoi ma spal cu sampon pentru copii. Are cele mai putine chimicale.
Eu ma spal in fiecare zi ca n-am de ales, iar in zilele in care chiar nu ma pot spala pe cap, mi-l prind, si nu se mai vede atat de jalnic.
Bafta!
Cauza ingrasarii parului este spalatul des.Il speli prea des!
Un sfatata viitoare incearca s-al speli la 3 zile, dupa aia la 4, a treia oara la 5.La 5 zile ar fi ok.