| seena8616 a întrebat:

Hello! am o intrebare in special pentru fete: atunci cand imi vine ciclul menstrual ma doare ingrozitor burta. Ce pot face sa nu ma mai doara? (in afara de pastile deoarece pastilele nu sunt bune pentru organism)

funda+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liniuta a răspuns:

Pai,eu beau ceaiuri.Si imi trece.Si uneori ma pun la somn sa uit de durere.Incearca poate scapi de dureri.
Bye

7 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Abdomene usoare, exercitii simple de stretching si gimnastica aerobica

| yumeee a răspuns:

Ciclul menstrual ţine toată viaţa. (până la menopauză).
tu te referi la menstruaţie.
cât despre dureri, şi eu am dureri groaznice la menstruaţie, dar nu trec de tot decât cu pastile. nu îţi strici organismul dacă iei 2-3 nurofenuri cand ai probleme.

| dandelion a răspuns:

Păi dacă crrezi că pastilele nu te ajută... Stii, în cazul dat cred că ar fiu mai bine să te culci si să dormi puțin. Eu asa fac. În orice caz eu primesc si pastile si îmi trece. Dar trebuie să stii un lucru: cel mai periculos e să-ți pui ceva cald pe burtă. Nu merită!
Deoarece sîngele începe să se miste mai repede si poate avea efecte îngrozitoare. Îți zic din propria experiență.

| Tera a răspuns:

Si pe mine ma durea burta foarte tare la inceput pe masura ce mai trece timpul si vei creste durerile nu vor mai fi asa de mari dar pata atunci te sfatuiesc cu 2 zile inainte sa iti vina menstruatia ia Calciu, asa mia recomandart doctorita de familie si la mine a mers.

| GhAgHiChAdEbUzZzUnAr a răspuns:

Pai maseaza te usor p burta in locurile cu dureri. ferestete de curent si frig.si stai l caldura...nu stiu altceva sper ca te am ajutat. funda:d

Răspuns utilizator avertizat
| D3nna a răspuns:

Si eu am aceeasi problema... Nu prea sunt ale variante decat pastilele,,, trebuie sa suporti (am dureri ingrozitoare ) la unele persoane e mostenire de la parinti si depinde de organism
Imi pare rau ca u te pot ajuta dar na suntem fete si chiar daca ne doare trebuie sa suportam