| RedBullX a întrebat:

Hello.

Am o problema cu rinichii...

Am fost la dr si mi-a spus ca am infectie urinara, am urmat un tratament cu urinal akut si dupa 1 luna ma intorc iar si mi-a spus ca am infectie urinara (recidiva) si sa iau alte medicamente...

Urmeaza sa-mi fac o ecografie sa vad ce am dar pana atunci mi-a spus sa beau minimum 2L de lichide/zi

De la apa nu imi vine sa ma duc la baie asa ca am incercat cola...

Da, ma duc din 30 in 30 minute la baie si e foarte bine.
Problema e urmatoarea : dupa ce o zi m-am dus toata ziua buna ziua la baie, a doua zi ma dor rinichii rau : nu pot sa stau mai deloc intr-o anumita pozitie,daca cobor scarile sau sar la fel,nu pot fugi, etc...

Oare de la ce doare? Se deplaseaza nisipul ala daca am? Sau din cauza sucului ca este puruficat greu?

Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Crainstorm20 a răspuns:

Du-te la medic poate faci o dializa.prectic iti curata rinichii si intreaba-l ce lichide poate apa plata sau minerala. Mai bine nu mai luai cola daca ai probleme cu rinichii.Succes! :-)

| ScottySireLMAO a răspuns:

Buna! Eu iti recomand sa consulti un doctor in legatura cu acea problema, el te poate ajuta si explica mai bine decat as face-o eu, dar s-ar putea sa fie din cauza nisipului in rinichiul tau si asta ingreuneaza rinichiul, inclusiv corpul si de asta nu e bine sa faci sport sau chestii de genul, fiindca te va durea si nu e bine happy Si bunica mea a avut aceeasi problema, iar din aceasta pricina i-a fost recomandata mai putin efort, sa bea cat mai multe lichide, fara mancaruri grase sau grele. Cu placere!