| LifeIsBeautiful12 a întrebat:

Hello, am o situație, uneori, seara când ma pun în pat, pentru câteva secunde simt ca niște palpitatii puternice la inima, se opresc iar în timpul ala simt ca parca nu prea am aer și mi-a fost teama sa mai dorm sa nu pățesc ceva în somn. A mai pățit cineva asa ceva? Poate fi de la anxietate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| recedaniel1 a răspuns:

Mergi la medic cardiolog

| Cipi1212 a răspuns:

E posibil.

| RAY a răspuns:

Cam așa începea atactul de panica,ritm cardiac puternic,gânduri cum că mor acum, simțeam un nod în gat, pur și simplu nu puteam respira,sa vezi cum e când te trezești din somn nu ai aer, mergi la un consult că nu e de gluma, știu că în Ro e prejudecata asta că dacă mergi te faci de rușine dar se poate agrava, am avut zile cu atacuri non stop de panica, ce somn că nu există așa ceva, nu știu cum de mai trăiesc

| RAY a răspuns (pentru recedaniel1):

Dar fiind vârsta pacientului e mai mult o anexitate sau spasmofilie

| Claudiu193729 a răspuns:

Incepi sa și tremuri in acele momente? daca răspunsul este da atunci s- ar putea sa ai deficit de magneziu,dar asta numai un medic îți poate spune sigur, de aceea când mai ai asemenea simptome, ar fi bine sa chemi salvarea, și ei în urma unor analize simple va afla dacă ai deficit de magneziu, sau doar atac de panica.

| Claudiu193729 a răspuns:

Da poate fii atac de panica de la anxietate, dar poate fii și deficit de magneziu, am pățit și eu așa, am chemat salvarea in miezul nopții și m-a dus la urgente, acolo la urgente mi-a găsit deficit de magneziu