| kattie90pink a întrebat:

Hello. Am si eu o intrebare. Ce se intampla cand intri in coma alcoolica? Aceasta poate tine mult timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Durata variaza in functie de gradul comei, care depinde, la randul lui, de alcoolemie.
Exista pericolul sa mori inecat cu propria voma.
Coma care nu te-a omorat inainte sa ajungi la spital poate fi ajutata sa treaca mai repede cu perfuzii cu glucoza, vitamina B6 si cafeina. Betivii culesi inconstienti de pe strada de Salvare isi revin in simtiri cam in 60 de minute dupa perfuzie, uneori chiar si mai devreme. Din betie isi revin complet pana a 2-a zi.

1 răspuns:
| Denis777 a răspuns:

E o senzatie unicalaughingda poate dura ceva timp sunt trei variante:mori, te trezesti la spital si dormi(dupa ce vomiti)am fost de atatea ori in coma, daca te uiti la tavan vezi ca se misca imaginealaughing