| Dhaaa a întrebat:

Hello! am si eu o intrebare cum poate o persoana sa cantareasca mai putine kg decat ar arata, de exemplu eu am 53-54 de kg. dar masuri de 85-68-92. la 1, 65...de ce cantaresc putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| vreinuvrei a răspuns:

Poate e vorba de indicele densitatii corporale. cu alte cuvinte unii au oase mai grele altii mai usoare...and so on

| NoChanceForUs a răspuns:

Se spune că dimesiunile perfecte sunt 90-60-90.Tu le depășești cu câțiva centimetri.Privește lucrurile în maniera asta.

| Danielis a răspuns:

Atentie la modul de a se a pune intrebari, s-ar putea raspunde usor ca lipseste ceva la creier. Eu cred ca ar fi bun un consult medical, in anumite perioade de crestere au loc fenomene tipice, neconforme cu evolutia anterioara. O viata echilibrata, miscare hrana santoasa, preocupari santoase si totul va merge bine. Succes!