anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello!
Am si eu o întrebare... iau vitamina A si zinc pentru fata, si trebuie sa le iau pe fiecare zi laughing intrebarea mea ar fi in felul urmator... mai pot bea alcool? Adica ma refer la bere...( plec la mare maine si nu stiu ce sa fac...ah si nu va imaginati ca sunt acel gen de betiva ) intr-un fel as întrerupe tratamentul dar nu stiu daca este ok...iar doctora de la dermatalogie la care am mers este in concediu laughing ) am 18 ani, sunt fata happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| micurutza2005 a răspuns:

Deci nu cred ca e problema berea o poti da si pe fata daca vrei are vitamina B si altele care nu au ce sa faca rau doar nu o bei cu antibiotice.nu ai spus care e problema cu fata poate mai aveam si alte remedii la problema ta. apoi daca vrei exista si bere fara alcool la fel de buna.