Hello, am și eu o întrebare, mie mi-a întârziat ciclul 3 zile și am avut contat sexual cu iubitul meu dar tot timpul a fost protejat și își dădea drumul la vreo 5 minute după ce o scotea și nu știu de ce mi-ar întârzia, am dureri de burta foarte mari de parcă mi-ar veni dar tot nu își face apariția și m-au durut și sânii câteva zile dar acum nu prea mă mai dor și sunt foarte speriata. Ba chiar am făcut și un test de sarcina care se poate face din prima zi de întârziere a menstruației și a ieșit negativ, totuși sunt speriata și nu știu de ce nu vine, sper să mă puteți ajuta cu un sfat sa mă pot liniști
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nici un test de sarcina de pe fata pamantului nu se poate face in prima zi de intarziere a menstruatie!
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa arate corect. Hormonul gravidiei hcg nu poate apare mai devreme de 3 saptamani in urina (21 zile).
Buna Draga mea! In primul rând trebuie sa nu te stresezi pentru ca și asta poate determina întârzierea ciclului menstrual. 2. Chiar dacă faceți neprotejat încercați pe cât posibil sa evitați perioada ta fertila adică ovulatia pentru sau eventual folosește tu contracepție dacă încă nu vreți bebe pentru ca exista posibilitatea ca totuși sa scape puțin in tine fără sa simtă asta și abia după un minut sa își dea drumul cu adevărat.
Mai așteaptă câteva zile și fa iar un test pentru ca oricum altceva nu ai ce sa faci fie dacă ești fie dacă nu ești însărcinată.
Dacă spui ca ai dureri ca de ciclu dar totuși nu vine cel mai probabil o sa vina, asta e părerea mea. Și eu am pățit la fel de câteva ori, poate ai o perioada mai stresanta sau ceva se întâmpla in corpul tău și ți s-a dereglat puțin însă eu cel puțin când am foat graviduță îți zic de la femeie la femeie ca nu te doare burta mai ales la început chiar nu simti nimic. Eventual după câteva săptămâni bune când creste sarcina și își face loc ai un mic disconfort! Te pup și sper sa fi ok!
Atunci intrebarea ta "...mi-a întârziat ciclul 3 zile" NU face nici un sens si nu are nici o logica, fiindca este imposibil sa spui ca ti-a intarzia ceva, ce nu vine niciodata regulat!
In cazul unui ciclu neregulat NU exista inatrzieri, nu exista calcule, nu exista aproximari si nu exista calculatoare de fertiliatate sau ovulatie, fiindca este imposibil sa aproximezi un ciclu neregulat!
"dar tot timpul a fost protejat și își dădea drumul la vreo 5 minute după ce o scotea"
nu stiu despre ce vorbesti
1. ce inseamna pentru tine protejat?!?
2. daca e protejat de ce isi dadea drumul dupa ce o scotea?!?
3. daca isi dadea drumul dupa 5 minute de ce o mai baga in tine?!?
si, ca sa fi speriata de-a binelea, un baiat poate avea ceva numit ejacular3 partiala/minora care consta in foarte putina sperma care iese in timp ce "pompeaza" si care se pierde in decor, fiind foarte putina, dar de la care poti sa ramai insarcinata, binemerci
iar actul sexual nici macar nu se incetineste de la asta, cu atat mai putin sa se opreasca si sa iti dai seama
chestia asta mi s-a intamplat mie, de mai multe ori, si se poate intampla in mod curent, daca te exciti foarte tare dar te retii sa iti dai drumul, mai ales daca nu ai destul control si/sau te retii timp indelungat (lucru care se asteapta de la un baiat "bun la pat")
Mă refeream că tot timpul o făceam protejat deci cu prezervativ niciodată nu am facut fara probabil nu m-am exprimat eu foarte bine și nu voia să își dea niciodată drumul in prezervativ că nu are incredere și de aia o scotea cu câteva minute înainte
Daca nu vine poti sa ii faci cu ochiul si sa il chemi cu degetul si ii dai si un pupic in timp ce te privesti in oglinda! Sigur vine ca al tau e! Pupa-te!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.147.62.94) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro