anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Am si eu o problema. Aseara am dormit c'am naspa pentru ca m`am trezit cu o durere la gat in dreapta nu`mi pot suci capul ca ma doare tareeeee :-s Cineva mi-a recomandat fastum gel. voi ce ziceti? dau funda va rog mult happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| haiZI a răspuns:

Trece de la sine, doar corecteaza-ti pozitia de dormit si nu strica sa folosesti o crema pentru durerile de gat.

6 răspunsuri:
| Eva a răspuns:

Ai facut torticolis, trece de la sine in doua, trei zile. Ca sa suporti mai bine durerea poti lua analgezice, poti masa usor zona dureroasa cu un unguent antiinflamator si poti sa aplici un saculet de panza cu sare incalzita. Pana la revelion o sa iti treaca happy

| Lala20 a răspuns:

Ooo.am patit si eu asa iarna trecuta. Am crezut ca mor de durere! Eu am luat numai pastile gen Nurofen si mi-am pus comprese calde. Pune-ti si tu ceva cald acolo ca o sa fie mai bine. E bun si fastum gel cred. Sanatate! Funda?

| Eclipse_8761 a răspuns:

Da e bun ...Adica orice unguent e bun pentru asa ceva sau poti incerca cu ceva antiinflamator ( sunt niste prafuri Flamexin parca bune ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si fratimio a patit la fel, l-am prins de cap si l-am sucit tare, in partea opusa, a mers

| crystyna_1648 a răspuns:

Se numeste oreion
nu se da cu fastum gel
trece singur in cateva zile (o saptamana si ceva)
sa bei ceai fierbinte si sa nu bei apa rece

| ionut_9337 a răspuns:

Nu ai dormit stramb ti-a dat iobitu la mumu si de aia te doare gatusmug