| blahblahblah a întrebat:

Hello! Am si eu o problema. Mi-au aparut pe frunte cosuri micute care mai mult se simt cand dau cu mana.Pe lateral in partea dreapta a limbii, ma jeneaza ceva si sunt tot asa ca niste bubite.In par, mai exact la spate unde tin coada prinsa, se simt la mana tot niste cosuri care ma si mananca. Din ce cauza sa imi fii aparut toate acestea?crying cosuri pe frunte am mai avut cand aveam 12 ani, la inceput cand imi venise ciclul, si imi mai apar si acum 1-2 dar dupa acea perioasa imi dispar! Dar acum nu stiu ce se intampla! Si nu e nici perioada sa-mi vina ciclul.Era sa uit! Am 16 ani. poate foloseste la ceva varsta.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Florin_6699 a răspuns:

Fu nu stiu ce sa zic nu cred ca are vreo legatura ciclu cu cosi sau bilutele respective, in orice caz ar trebui sa mergi la medic...