| jrockfreak a întrebat:

Hello. Ar cam fi cazul sa ma gandesc sa dau jos putine kilograme de pe mine si ma gandeam daca aveti voi mici ponturi care chiar v-au ajutat. Nu vreau ce stiu eu ce diete, doar ceva care functioneaza, eventual si ceva exercitii pentru abdomene. Mersi anticipat. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Cauta pe net, era un tebel cu mancaruri cu continut caloric mic
cu cat mai putine calorii mananci cu atat mai repede slabesti
si renunta la carbohidrati, daca consumi:cartofi prajiti

| Luiz369 a răspuns:

Uite ceva ce face sora mea laughing Se scoala la ora 8 dimineata, mananca fructe, bea un pahar de suc de portocale si apoi alearga 1 km (de fapt 2 ca mai vine si acas laughing) Dupa ia o pauza si peste 4-5 ore mananca piure de fructe si normal ca nu poate rezista mai ia si ceva fast-food happy pe la ora 17
face ceva abdomene si 10 flotari {doar atata poate sa faca) laughing si inainte de culcare face 30 genoflexiuni si 30 abdomene (are 17 ani ) sper ca te-am ajutat. A da era sa uit face lunia, joi si sambata a slabit 7 kg in o luna

| EizaG a răspuns:

Buna! Eu stiu ca se poti sa bei un pahar de apa cu o lingura de sare amara(sulfat de magneziu), poti sa dai 1 kg jos intr-o zi. E si pentru curatarea colonului. In 2-3 ore se curata colonul, si mancarea nu are timp sa se depuna.Dar sa nu "abuzezi" de acest lucru, este o cura de slabire agresiva si poate provoca probleme de sanatate grave.winking

| Mikel26 a răspuns:

Parerea mea este sa mananci tot ce ai pofta si sa nu te retii..Nu incerca sa tii diete pentru ca la un moment dat te vei imbolnavii. Eu te sfatuiesc sa faci foarte mult sport si sa mananci tot ce te pofteste inima numai ca sa mananci foarte incet, trei mese pe zi la ora exacte sau macar apropiate dar sa nu te saturii, sa nu mananci pana nu mai poti. Eu asa am dat jos cinci kg pe care mi le doream si de 2 ani de zile prin cura aceasta am ramas la acelasi numar de kg ca acum 2 ani..Nici nu ma ingras, dar nici nu slabesc.