anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello.As vrea sa incerc faza cu oul.(Sa inghit un ou).Am auzit ca functioneaza sa iti faca vocea mai subtire...cei care au incercat..merge? Sau...cate oua trebuie sa inghit? rolling on the floor)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| viavo a răspuns:

Faci un tratament cu albus de ou crud. Ca sa nu arunci galbenusul poti sa-l amesteci cu zahar, e bun la gust(tot crud). nu vei avea o voce neaparat mai subtire dar va disparea raguseala si vei putea controla vocea mai bine. Este o metoda des intalnita la cantareti si mai ales la cantorii din biserica. Sa faci asta rar cam de 2 ori pe saptamana cate unul.Eu am facut si da rezultate bune. In exces poti sa te imbolnavesti!

34 răspunsuri:
| oliviaaa a răspuns (pentru Mihaii24):

Aaa atunci succeshappy dar totusi sa nu inghizi un ou mare ca o so patesti o sa fii fetitaaaalaughing))

| NinaParadise0 a răspuns:

A mers? rolling on the floor).

| Mihaii24 a răspuns (pentru NinaParadise0):

A mers pentru 3 zile...am avut vocea mai...AHH! A fost prea tare. DA A MERS!

| NinaParadise0 a răspuns (pentru Mihaii24):

Merci merci:3.