| Nobodies a întrebat:

Hello. as vrea sa slabesc mult. si sa stiu ce ar trebui sa mananc.eu nu mananc mult. mie imi ajunge si o masa pe zi ca ma satur. in timpul vacantei ma trezeam la 2 si mancam pe la 4. si 8. si acum mananc doar o singura data pe zi. acum ca incepem scoala. sigur in timp ce sunt la scoala mi se face foame. si as vrea sa stiu ce trebuie sa mananc fara sa ma ingras.si sa slabesc! [Funda]^w^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Eu iti recomand sa mananci 3 mese pe zi.sa nu faci prostia sa mananci o singura data.ca asa am facut si eu acum cativa ani si mi-am dereglat metabolismul.intr-adevar am slabit d la 60 la 50 d kg dar lesinam.ma simteam rau.si dupa cativa ani cand am incercat sa mananc normal am pus tot la loc.si acum mananc tot o singura data pe zi si nu mai slabesc nici un gram.asa ca ai grija cu slabitul.mai bine mai grasa si sanatoasa decat slaba si bolnavahappybafta

4 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Nu ne spui ce varsta ai, daca faci miscare, daca ai probleme de sanatate.In general,un adolescent trebuie sa manance multe lactate, legume, verdeturi si fructe.Sa incerce sa nu bea sucuri sau dulciuri din comert, pentru ca au foarte multi aditivi chimici.Sa faci multa miscare si sa zambesti tot timpul.

| Liquify a răspuns:

Nu exista mancaruri de slabit. Mananca sanatos in primul rand [si nu ma refer sa nu mananci decat legume si fructe]. Intreaba un nutritionist happy

| deea965 a răspuns:

Aici faci marea greseala. daca ai consuma 3 mese pe zi ai slabi mai repede+20 de min de sport cu siguranta ar aparea rezultate.In fiecare dimineata ar trebui sa te scoli cu vreo 20 min mai devreme decat de obicei si sa faci cam 10 min sport mai degraba gimnastica, iar micul dejun ar trebui sa fie cel mai consistent ex iaurt cu cereale sau un ou cu garnitura de legume sau un pahar lapte. apoi a doua masa in jurul orei de doua ar trebui sa contina 2-3 fructe o supa sau carne nu foarte bogata in grasimi ca de ex peste sau carne de pui fiarta iar ultima masa E in jurul orei6-7.Ti-as recomanda un pahar lapte sau 1-2 fructe.Iar pe langa tpoate aceste si sport zilnic.Si daca vrei sa slabesti mai repede iti mai zic ceva:fa o data la 2 zile sport in jur de 1 ora imbracata un pic mai grosut -poate si 2 kg pe sapt.Eu iti doresc mult succes.

| Nobodies explică:

Am 16 si sunt sanatoasa n'am nimic xD am obsesie de calculator