| YaoiPerfection a întrebat:

Hello! Ce se poate intampla daca te speli mai intai cu balsam apoi cu sampon. Am luat din greseala balsamul si m.am spalat cu el pe cap, dar m.am clatit imediat, deci se poate intampla ceva? Si inca ceva, acum cateva saptamani m.am vopsit si a inceput sa imi cada parul, de cate ori dau cu mana prin el imi cad cate 2-3 fire...o sa mak cada mult timp?

Raspuns rapid, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| irinuk28 a răspuns:

Nu patesti nimic laughing.E doar o chestie banala si parul normal ca o sa iti mai cada din cand in cand, e logic, daca l-ai vopsit parul s-a deteriorat, e foarte predispus ruperii.Incearca un tratament cu petrol, pentru cadere, dar mergi la farmacie si intreaba, nu folosi petrol obisnuithee hee.
Bye happy!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Daca te speli cu balsam, poate sa-ti creasca par si la pasarica peste ceva timp.

| deliqventa13 a răspuns:

Nu e prea bine sa te vopsesti si nu e deloc sanatos. Daca te-ai vopsit cum trebuie, acest lucru nu se prea intampla, cred ca depinde si de varsta.Nu conteaza daca te-ai spalat mai intai cu balsam.

| YaoiPerfection explică:

Mersi tuturor pentru ajutor. In afara de ramon2473...esti un idiot de gradul 10, specimen cu prostie cronica.

| Android1 a răspuns:

Nu o sa patesti nimic, stai linistita.Si daca iti cade cate un fir asa nu e nimic important deocamdata daca se agraveaza du-te la doftor.

| Ellena_Monyka_1995 a răspuns:

Nu are nimic daca te-ai spalat cu balsam, si este normal sa iti cada parul!

| Rimbu_Roxana_1999 a răspuns:

Nu...nu se intampla nimic! Parul iti cade din cauza vopselei deoarece e toxica, e ceva normal.