| IrisMisaki21 a întrebat:

Hello! Ce ziceti, voi consumati carne de porc? thinking Sau sunteti si voi de parere ca aceasta e "toxica".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
50 răspunsuri:
| Natsuki a răspuns:

Nu imi prea place carnea de porc ci mai mult cea de pui.

| deeeaqq a răspuns:

Nein.
Pur și simplu nu-mi place.

| IrisMisaki21 explică (pentru Natsuki):

big grin

| Jrr_Klaudiu_1995 a răspuns (pentru IrisMisaki21):

Sau nu daca nu mananci

| Duniajunk a răspuns (pentru IrisMisaki21):

Sunt musulmancă.

| Horologer a răspuns:

Corpul are nevoie de proteinele din carne, in general, nu doar de porc.Si am citit mai jos ca "nu mananc ca ingrasa". Daca bagi o tochitura cu niste hrean, putina mamaliguta si gramajul sa fie de 1kg, cred si eu ca pui 10.

| asuari a răspuns:

Musulman. fara carne de porc si vin... happy

| untu a răspuns (pentru MihaelaDart):

Da,bunicii tai nu au patit nimic dupa ce au mancat carnea de porc! Stii de ce? Pentru ca au postit miercurea,vinerea, in zilele de posturi ale Craciunului, Sfintelor Pasti, ale Adormirii Maicii Domnului si pe cele ale Sfintilor Petru si Pavel! Cand omul posteste, organismul se autocurata si elimina toxinele!

| untu a răspuns (pentru MihaelaDart):

Da e toxica! Trebuie consumat foarte rar, cam o data pe saptamana! Recomand carnea de curcan pentru ca nu are colesterol! Dar este si buna carnea de pui crescut liber, de la tara! Carnea de pui se consuma de doua ori pe saptamana!

| IrisMisaki21 explică (pentru Duniajunk):

Mersi de raspuns. big grin

| IrisMisaki21 explică (pentru Duniajunk):

Mersi pentru raspuns! big grin

| IrisMisaki21 explică (pentru asuari):

Buun atunci big grin

| MihaelaDart a răspuns (pentru untu):

Asa am mentionat si eu, daca era si citit textul cu atentie. Nu am spus nimic gresit din relatarile mele. happywinking

Răspuns utilizator avertizat
| Mustața32 a răspuns:

Sunt vegetarian de 3 ani, nu mananc carne de porc. Dar nu cred ca e toxic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Citeste aici sa vezi de ce :

http://www.libertatea.ro/......rc-1296446

| IrisMisaki21 explică (pentru anonim_4396):

Mersi happy

| Drimmero a răspuns:

Doar nu mananci mereu carne de porc,, e buna carnea de porc, carnea e buna in general, dar trebuie consumata moderat. Eu sunt adeptul mancarii echilibrate, pun in balanta pentru ca ma vreau sanatos mult timp. Nimic nu poate sa fie toxic si letal pentru corp daca nu este consumat in exces!