| Luiza_4982 a întrebat:

Hello fetele. vreau sa va consult intr-o problema mai delicata.eu sunt virgina dar m-am ales cu gardenerella de pe urma unor antibiotice pe care le-am luat.am fost la doctor, am depistat-o si am tratat-o dar am ramas cu o dermatita la nivelul pielii pentru care doctora la care am fost nu mi-a dat nimic pentru ca a spus ca sunt virgina si ca tot ce ar putea sa-mi dea ar fi niste ovule dar evident ca nu pot sa le folosesc.am incercat sa ma spal cu bicarbonat, cu ceai de musetel, am dat cu betadina, iar acum ma dau cu un unguent Nyzoral care am auzit ca e bun dar tot nu-mi trece.am zile cand n-am nimic si zile in care iar imi apare.se manifesta ca o jena la atingere.nu ma mananca. e doar un disconfort.help me pls daca v-ati confruntat vreodata cu asta! Fundita pentru cel mai bun raspuns! Si vot pentru celelalte! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Incearca si fa baie de sezut cu ceai de coada calului. Coada calului ce creste la liziera padurii este buna si intern si extern, cea care creste pe marginea baltilor este buna doar extern. Este bacteriostatic si cicatrizant si o sa-ti faca bine la pasarica. happy

5 răspunsuri:
| trifescugabriela a răspuns:

Sincer aici nu prea te putem ajuta cu astfel de sfaturi pentru ca iti pot face mai rau! Sfatul meu este sa te duci la alt medic ginecolog (un fel de opinie a mai multor medici, unii se pot insela) si sa ii spui problema... poate ar putea sa te ajute mai mult!

| Crivi a răspuns:

Tipic romanesc...am auzit ca e bun...vere cand e vb de asarica, de cocoselhappy nu e de joaca! te duci al doctor si gata, lasi rusineahappy

| Luiza_4982 explică:

Am fost la doctor si mi-a zis sa folosesc tot ce am scris eu mai sus.numai ca nu imi trece! nu mi-e rusine sa merg la doctorhappy!

| Luiza_4982 explică:

Ok dar se gaseste la plafar coada ceai de coada calului?happy

| Zenithf a răspuns:

Da, se gaseste. Gasesti ceai de Coada calului (Equisetum Arvense) la farmacie sau la plafar, oriunde se comercializeaza produse din plante medicinale. Scuze pentru intarziere.