| smileKiller a întrebat:

Hello fetelor. Am 16 ani si pana acum nu am avut ceea ce este numit sindrom premestrual. Adica inainte de ciclu nu prea ma durea nimic, pana exact in ziua cand imi venea. Dar luna asta se pare ca e ceva mai diferit. Trebuie sa-mi vina maine si de cateva zile aproximativ 4 am tulburari digestive gaze intestinale si in dimineata asta chiar o mica diaree( sau scaun moale) Nu ma doare deloc burtica... Credeti ca este din cauza sindromului premestrual? sau sa fie alta cauza?( pana acum nu am mai avut asa ceva)... este posibil sa apara la o anumita varsta a unei adolescente? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ciclurile menstruale nu sunt identice de la o luna la alta.La fel si cu acel sindrom premenstrual: pot fi prezente unu, doua sau mai multe simptome ale sindromului cu o intensitate mai pronuntata sau mai putin pronuntata, manifestandu-se in mod diferit la un ciclu fata de cele anterioare lui.

2 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Nici eu nu am sindrom premenstrual.Menstruatia este de obicei neregulata in primii 2-3 ani(eu am de 4 ani si nici acum nu e normala).Nu te speria, incearca doar sa mananci sanatos(alimente care sa nu-ti provoace acea diaree si nici alimente care sa te constipe)nu bea cafea ca face rau in timpul menstruatiei.Eu exact acum beau cafea si sunt la menstruatie si scuza-mi expresia dar"parca ma pis pe mine"asa viteza are.straight face
Consulta un medic ginecolog ca el te poate ajuta cu orice informatie vre tu.Iti poate recomanda o dieta pe timpul zilelor de menstruatie si inaintea lor si dupa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Chiar vreau să te ajut dar nu știu ce să zic, mi nu mi sa întâmplat.