Buna! Sa nu te sperii e fff normal mai ales daca esti la inceput.De ce? Pentru ca mama mea si-a intrebat ginecologul cum trebuie sa fie ciclul la inceput si i-a zis ca pana la varsta de 15-16 ani nu trebuie sa fie lunar ca daca e lunar inseamna ca poti sa faci ovulatie [e o boala cred] deci sa nu te sperii. Ok? [am vreo sansa la fundita ?]
Este normal. Se considera ca intre prima si a doua menstruatie pot trece chiar 6 luni, fara sa fie o problema.
Daca tie ti se pare ca e cam mult, cele carora le intarzie cate 2-3 luni ce sa mai zica? Este normal. Stai linistita.
pa, pa.
Nu sunt femeie, dar am citit mult la viata mea.
Menstruatia se regleaza in jur de 1 an 2 Nu te grabi, esti la inceput. E perfect normal.
Mie mi-a venit menstruatia acum un an pentru prima oara
dar pana luna asta pe 10 cand am facut un an, nu a mai curs nimic
nu am facut nimic in privinta asta desi eram ingrijorata
poate e la fel ca mine
.
ai grija!
pupici:*
Buna. da este normal. mi-e prima oara mi-a venit ciclul acum 3 ani si dupa prima menstruatie mi-a intarziat doua luni de zile.calmeaza-te este ceva normal. te-am pupacit:*
Este apsolut normal. La o colega de-a mea ea venit vara trecuta la inceput si dupaceea 3 luni nu ia mai venit. Eu am avut o luna pauza. Intra pe noifetele.ro ca sa afli mai multe despre menstruatie si altele!