| Omis a întrebat:

Hello, hello!
Am o intrebare, astazi am inceput sa am niste intepaturi (nu neaparat dureri), la spate, dreapta, in zona rinichilor. Tin sa mentionez ca fac in fiecare seara fitness, ar putea avea vreo legatura? Daca nu, alte cauze care ar fi?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, trebuie sa te vada un doctor, de ce ave ti voi impresia că TPU este site medical? Pe acest site intr-adevar se pot da unele sfaturi de catre useri care cunosc medicină, dar sfaturile lor nu pot inlocui consultatiile de specialitate in cabinetele medicilor, deci problemele tale de sanatate se vor rezolva in proportie de 80/90 la sută numai in urma unui consult medical de specialitate la medicul tau de familie, el te vede, i ti face analize de sange, urină, ecografie care este absolut necesara in punerea unui diagnostic corect, aici pe TPU ce sa ti face m? Mergi la medic. Poti avea infectie urinară, dar ca sa stii sută la sută ca asa este numai de la doctori poti afla, du-te maine dimineata la medicul tau de familie, cu cardul de sanatate si cu buletinul, si vezi ce ti spun ei. Ce varsta ai? Sanatate multă.

| Omis explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc pentru atentie, dar am specificat faptul ca azi au aparut acele intepaturi, mai precis de cateva ore, asa ca nu puteam merge la medicul de familie astazi, tocmai de asta am ales sa intreb prima data aici. Si stiu ca TPU nu este un site medical, dar este un site pe care se pot pune intrebari, de orice natura, asa ca nu vad nimic gresit ca am pus aceasta intrebare prima data pe siteul asta. Ma voi duce si la medic.

20 de ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Omis):

Bineinteles ca nu este nimic gresit, dar unii daca au primit raspuns aici, sau sfaturi considera ca numai are niciun rost sa meargă la medic sa stea la coadă pentru niste analize, dar sunt importante, eu nu am zis o cu rautate, sper sa nu intelegi gresit. I ti multumesc si eu tie pentru raspunsul tau.

| Omis explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu ca nu ai spus-o cu rautate, dar am simtit nevoia sa specific.