| ?! a întrebat:

Hello :]. I have a problem :-s. Imi plac foarte mult dulciurile. Mananc destul de des [nu sunt "obsedata"], insa...Nu prea beau lapte, branza.in fine lactatee. Mai beau uneori lapte cu cereale... da` nu cred ca ma ajuta :-.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LoryM22 a răspuns:

Renunta la dulciuri nu sunt sanatoase, au multe calorii, iti slabest sistemul imunitar si dintii, incearca sa bei lapte cu cacao o sa ii schimbe gustul si e foarte bun si sanatos.

| unicka a răspuns:

Pt ce sa te ajute? dulciurile mancate foarte des nu sunt bune, poti incerca gama de produse cu indulcitori sau batoane de ciocolata napolitane Sly Diet.

| unicka a răspuns:

Laptele branza ouale aduc un aport de calciu in organism consuma totusi ca e bine e bun si cu cereale.

| Gipsy a răspuns:

Incearca sa mananci mai multe branzeturi, lactate

De exemplu dimineata cereale cu lapte, seara cate o cana de lapte cu nescuic[nu stiu cum se scrie]

Branza cu smantana l pranz...sau atunci cand face mama ta placinte "imprumuta" un pic de branza, pune peste ea un ou crud si mult zahar, amesteca si VOILA!

Si eu am cam aceias problema dar nu ma agit, o sa vezi ca cu timpu` o sa treaca, chiar daca nu o sa iti dai seama, pentru ca nu sepoate deodata

:X