| Alexandrainfinit a întrebat:

Hello, intrebarea asta e mai mult pentru fete. Am menstruatie de doua luni, pana acum mi-a venit de doua ori in aceeasi zi(luni) diferenta a fost ca prima oara mi-a venit noaptea iar a doua oara dimineata, mi-a venit la 22 de zile si acum, cred ca ar trebui sa imi vina pe 23, a doua oara cand mi-a venit, dimineata am observat ceva mai inchis decat secretia si cam peste o ora a inceput sa imi curga menstruatia. Am cateva intrebari, va rog sa imi raspundeti daca stiti.
1. Care sunt sansele sa imi vina de data asta de aici?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

E prima dată când vine ciclul? Ești la început?
Păi durează ceva timp până se reglează + stresul din zilele noastre, poate dura și mai mult.

| 70gabriela70 a răspuns:

Buna!
Nu-ti inteleg intrebarea. Dar iti pot sugera sa nu te panichezi, orice fata la inceput are dereglari. Mie mi-a venit primele 2 luni, si dupa, 4 luni nu mi-a mai venit.