Tuica si orice asemanator facut de om acasa nu este nici pe departe un produs sanatos.De ce? Simplu,pentru ca contine si alcool metilic,pe care cei care produc astfel de bauturi habar nu au si nu il elimina de la fabricatie.
Deci tuica facuta acasa si bauta zilnic te poate imbolnavi,ca urmare nu te ajuta la nimic.
Cei care au auzit despre tuica,palinca etc, fruntea, coada, mijloc chestii de genul asta.
Ei fruntea aia, este de fapt alcool metilic,, adica un alcool care dauneaza organismul daca este consumat si el se obtine prin distilare la temperaturi de sub 70 de grade, ca urmare tot ce iese pana la temp de 80 de grade trebuie aruncat,ma refer de cei care fac tuica acasa.
Dar exista o problema,f multi oameni care fac tuica nu pot controla temperatura distilatului, fac focu cu lemne cu mai stiu eu ce, habar nu au, iar cand le spui sa arunce, zic cum sa arunce cei mai bun
Cam asa stau lucrurile, deci cei care tin la sanatatea lor ar fi bine sa evite bauturile distilate facute de om acasa.
Tuica este precum un dezinfectant, intrucat are un grad mare de alcool. In caz de raceala, este buna o gura, doua.dar nu este buna in exces
Absolut deloc, nu ajuta la ameliorarea nici unei boli.
Tu te iei după bătrâni sau după doctori?
Evident ca da. Păi dacă bei țuică te îmbeți si uiți de tot te face mult mai fericit?
țuica este FOARTE TOXICĂ PERICULOASĂ PENTRU CORPUL UMAN intrebați medicii!
Pălinca distilată de minim 3 ori nu mai este atât de periculoasa pentru copul uman!
ALCOOLUL NU ESTE OTRĂVITOR alcoolul este de fapt un zahăr foarte fin!
Toxinele care apar o dată cu fermentarea bohotului sunt toxice adica ETIL metan si alte
Metanolul este un alcool care se sintetizează prin substituirea în molecula de metan a unui atom de hidrogen cu o grupare - OH (hidroxilică).
Consumul de metanol poate produce intoxicații grave, acesta poate lua naștere prin distilarea fracționată în mod particular a alcoolului.
Pe scurt doream sa spun ca o data cu distilarea alcoolului apar o mulțime de substate toxice care intoxică creierul și organismul, Ele pot fi eliminate prin distilări succesive. din acest motiv pledam petru folosirea pălincii distilate de 3 ori sau votka dar cu condiția să fie distilată de 5 ori. tinând cont că acestă votka distilată de 5 ori este extraordinar de greu de găsit si aproape impsibil in România pentru că ea se fabrică doar intr-un singur loc pe planetă undeva in ukraina lângă soroca. Eu aș mai recomanda si lavaj cu albastru de metilen in gât. in cazul in care se simte o ușoara sau mai intensă inflamare ca si semnal de alarmă.
juann întreabă: