Da este adevarat.Fiindca alcoolul deja se integrase in organism, adica organismul se obisnuise cu el, si alcoolul dadea ceva energie spre creier, asa am vazut odata la un documnetar. Daca te lasi brsuc organismul ii simte lipsa, si se pot face infarcturi.Nu stiu sa-ti explic tot procesul dar stiu sigur 100% ca se poate muri. Funda
Poate in cazuri severe de sevraj, sa ajunga si la atacuri cerebrale, iar din atac cerebral cineva poate ramane paralizat sau chiar sa moara.
Nu-i adevarat. Daca se lasa brusc de alcool, el intra in sevraj alcoolic sever.Adica incepe sa-i tremure mainile si devine agitat.Organismul lui s-a obisnuit cu o anumita doza de alcool pe care el si-o administra zilnic si cand nu mai bea, organismul "cere".De murit in nici nu se pune problema
@MeredithGrey esti fenomenala.Nu lipsa alcoolului poate duce la infarcturi, ci excesul de alcool, care iti creste pulsul foarte mult.Alcoolul afecteaza in primul rand cortexul cerebral (scoarta creierului). Documentarul pe care l-ai vazut tu, probabil ca se bazeaza pe cateva cazuri izolate.Stii ca infarctul se poate face si in timp ce faci sex?! Ar trebui sa nu mai facem sex nu?
Din câte stiu eu... Poti muri daca te lasi de bautura brusc, dar cand omul este alcolic rau.
Adica sa bea mereu si sa fie mereu beat