| Xlove64 a întrebat:

Hello
Ma. e adevarat ca daca.de ex cineva era alcolic. [putin] si se lasa brusc de bautura.adica nu mai bea deloc.
E adevarat ca poate murii;/?
FUNDA [am auzit si eu tot pe TPU;]] ]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LexieG a răspuns:

Da este adevarat.Fiindca alcoolul deja se integrase in organism, adica organismul se obisnuise cu el, si alcoolul dadea ceva energie spre creier, asa am vazut odata la un documnetar. Daca te lasi brsuc organismul ii simte lipsa, si se pot face infarcturi.Nu stiu sa-ti explic tot procesul dar stiu sigur 100% ca se poate muri. Funda big grin

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poate in cazuri severe de sevraj, sa ajunga si la atacuri cerebrale, iar din atac cerebral cineva poate ramane paralizat sau chiar sa moara.

| EmaS a răspuns:

Ai vazut drac mort?

| Gabonne1982 a răspuns:

Nu-i adevarat. Daca se lasa brusc de alcool, el intra in sevraj alcoolic sever.Adica incepe sa-i tremure mainile si devine agitat.Organismul lui s-a obisnuit cu o anumita doza de alcool pe care el si-o administra zilnic si cand nu mai bea, organismul "cere".De murit in nici nu se pune problema

| Gabonne1982 a răspuns:

@MeredithGrey esti fenomenala.Nu lipsa alcoolului poate duce la infarcturi, ci excesul de alcool, care iti creste pulsul foarte mult.Alcoolul afecteaza in primul rand cortexul cerebral (scoarta creierului). Documentarul pe care l-ai vazut tu, probabil ca se bazeaza pe cateva cazuri izolate.Stii ca infarctul se poate face si in timp ce faci sex?! Ar trebui sa nu mai facem sex nu?

| RoXxy a răspuns:

CE prostie.Normal ca nu.Ii va face mai bine daca nu mai bea deloc

| afrodita3333 a răspuns:

NU laughing cum sa mora din cauza lipsei de alcool... poate moare de pofta laughing

| MissBeer a răspuns:

Nu. Acest lucru este valabil in cazul unui drog.

| raluzz a răspuns:

Din câte stiu eu... Poti muri daca te lasi de bautura brusc, dar cand omul este alcolic rau.
Adica sa bea mereu si sa fie mereu beathee hee