Fiind doar o data, nu este grav. Daca se repeta, trebuie sa te vada un ginecolog (pentru ecografie).
Se poate intampla daca ai facut efort, ai fost la mare sau ai racit. Daca se repeta cere parea unui medic!
Mie prima data mi-a veni la 11 ani parca.acum 4 ani. siii mi-a venit. si dupa a doua oara s-a dus. pauza de 6 luni. si dupa care a revenit iar. este normal...
Decii sa iti zic ce am patit eu.La varsta de 13 ani mi-a venit ciclul draga.prima oara m-a tinut 3 zile. dupa mi-a intarziat vreo 7 lunii. Am fost la medic si mi-a zis ca nu-i nimic sa astept.si in a saptea luna fix la inceputul vacantei a venit ciclul.nu te stresa. e ceva normal sa mai intarzie. dar daca ai avut contacte sexuale in ultimul timp.ar fii bine sa contactezi un ginecog dupa parerea mea.:d
Pai.mai asteapta. daca continua sa iti vina neregulat, asa cum zici, cred ca ar fi mai bine sa consulti un medic.
Problema e de fapt ca mi-a venit de 2 ori intr-o singura luna, nu a intarziat.Si sunt virgina, deci nu poate sa imi faca control.:-s