| aandrei1312 a întrebat:

Hello,

Miercuri o sa am de facut niste analize(ecograf/sange), am niste probleme cu vezica biliara si tot ametesc uneori, doctor mi-a zis doar sa iau tratament si sa tin dieta, dar parca vreau sa fac niste analize sa fiu eu sigur ca e totul ok.

Problema e ca eu nu am facut analize din clasa a 4-a(am facut la urgente acum 1 luna, mi-au luat sange, dar nu stiu ce fel de analize fac cei de acolo, mi-au zis doar ca sunt ok), imi e frica de rezultate, nu de procedura si stau cu o teama si anxietate continua.

Pentru cei care faceti asta, cum depasiti fobia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie facuta examinare ecografica, eventual si endoscopica.

| Dragobeta a răspuns:

Faci analize ca vrei tu dar ti-e frica de rezultate. Presupun ca ti-e frica sa nu fie proaste.
Pai atunci de ce le mai faci?
Gandeste-te ca oricare ar fi rezultatul, e bune ca stii ce ai. Nu mai stai cu incertitudinea: de ce mi-e rau daca doctorul zice ca sunt bine?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am încredere în medicul meu.

| aandrei1312 explică (pentru sadrian46):

La ce va referiti? Sa am incredere in ce mi-a zis doctorul de familie?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru aandrei1312):

Eu m-am referit la mine, la situația mea.

| aandrei1312 explică (pentru sadrian46):

Si ce legatura are cu intrebarea mea?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru aandrei1312):

Ai întrebat cum depășesc eu fobia. Ți-am răspuns exact la întrebare.